Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Növelni szeretném jelenlegi...

Kata1426 kérdése:

Növelni szeretném jelenlegi akváriumom, milyen külső szűrő-t javasoltok?

Figyelt kérdés

Van egy 60l-es akváriumom jelenleg azt szeretném lecserélni egy 200l-es re (már megvan) az alábbi külső szűrők kőzűl melyiket javasoljátok?

Kinéztem párat:

(Hagen Fluval 306 ezt tudok használtan ismeröstöl venni)

Ezeket újonnan venném:

EHEIM classic 2213 250l

INVITAL EXPRO-1500

Tetra Tec EX 1000 Plus

SUNSUN HW-702B vagy 702A

ma 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Aqua nova 1500 esetleg, ami olcsó és jó. Szerintem jobb, mint a tetra.

Az eheim 2213 kicsi lenne. Használtban lehet venni jó áron 2217et. 15.000ért is láttam a napokban.

A fluval az nem rossz, bár ez már olyan régi, nem is gyártják. Nekem 407 van 300 literhez. Nagyon halk, könnyű takarítani.

ma 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem Atman van, EF2, (ezt már nem gyártják, de CF szériát igen), ez egy nagyon jó szűrő. Soha, semmi probléma nem volt vele, és vagy 7-8 éve megy, ez alatt összesen kb. 5 alkalommal állítottam le pár percre (takarítás).

Atmanokhoz alkatrész is könnyen beszerezhető, ami elég lényeges szempont szerintem, és nem is (annyira) drágák.

ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!