Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pénzért csakis illegális...

Pénzért csakis illegális kereskedőn tudom eladni a kutyámat a jelenlegi törvények szerint?

Figyelt kérdés
Se itt se osztrák törvények szerint nem hirdethetem ha nem vagyok tenyésztő.
máj. 30. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen, mint a szaporító. De nyugi semmilyen büntetést nem fogsz kapni. Tele az összes hirdetési oldal szaporítós hirdetésekkel, mégsem bünteti őket senki... sajnos.
máj. 30. 14:06
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Igaz, sajnos senki nem ellenőrzi, nincs rá kapacitás. De miért akarod eladni a kutyádat? 🤨
máj. 30. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
FELIR számod kell hogy legyen, amit őszintén, nem olyan nehéz szerezni.
máj. 30. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
A leírás alapján egy kutyát akarsz eladni. Mégis miért? Pláne ha nincs tk-e, tehát keverék, mégis miért akarsz pénzt belőle?
máj. 31. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Mocskos szaporító. Hagyd a kutyatenyésztést azoknak, akik értenek is hozzá.
máj. 31. 08:05
 6/11 anonim ***** válasza:
08:05, még mindig nem kezelteted magadat az ideggyógyászaton? Hidd el, nagyon kéne. Te is jobban éreznéd magad utána.
máj. 31. 10:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Mert az már rögtön szaporító akinek van chipje, oltásija, felir száma, de nincs tenyészete, nem hordom kiállításra, nem tanúsítom ilyenek?

Hivatalos tenyészeteknél megnézném hol vannak ágyban párnák közt a kutyák tartva.

máj. 31. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezzel a némberrel ne törődj, mindenhová ezt írja, neki az is szaporító, akinek kutyája sincs. Nagyon komoly mentális gondok vannak nála, konkrltan szociopata.
máj. 31. 13:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem törődők az ilyenekkel.

Az a baj hogy az állatvédelmi törvény még mindig nagyon nem jó.

Ha minden hivatalos papírod megvan, az nem jelenti azt hogy jól is bánsz az állatokkal, fordítva, akinek csak oltásija/chipje van az meg csakis szaporító lehet, függetlenül attól hogy arany élete van esetleg nála az állatnak.

Az meg hogy nem lehet hirdetni, a tényleges szaporító nem áll le, eladja a zugkereskedőnek mint eddig is, az meg nem nézi a körülményeket.

Még ha magánszemélynek adja el akkor Ők már előbb megnézik honnan van.

Kenneltől én sose vennék többet kutyát, azok nemcsak mentálisan betegek, gyakran az oltási is hamis pecsétes.

Menhelyről, magánszemélytől tudom hogy első út az állatorvos, és azok ezerszer hálásabbak lesznek mint egy túltenyésztett "kiállításos" méregdrága.

Ő amúgy micsoda?

[link]

máj. 31. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Ha egy kutyának nincs tk-e, akkor keverék. Ha valaki keverékeket gyárt, akkor szaporító. Ez ennyire egyszerű. Ha pedig még pénzért is adod el a szapis, keverék kutyákat, akkor onnantól megélhetési szaporító leszel és igen, te a kutyát azért tartod, hogy pénzt szerezz belőle.

Azért mond meg, eü szűrései mind meg vannak a kutyának? Valami hivatalos papír, hogy az idegrendszere jó? Ugye tenyészszemle és wesen teszt csak tk-es kutyáknak van, úgyhogy gondolom te kerestél más módot, hogy ezt igazold.

máj. 31. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!