Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen jogaim vannak úgy,...

Milyen jogaim vannak úgy, hogy 14 nap nem telt el, vettem egy akváriumot az Alphazoo egyik üzletébe díszdobozva, majd egy hetet sem élt meg és elkezdett ereszteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok vettem egy akváriumot, egy hetet nem bírt ki és alul elkezdett ereszteni. Arra jöttem haza, hogy áll alatta a víz. A hölgyike közölte velem, hogy vigyem vissza és majd bevizsgálják (a blokott elvette, de én lefényképeztem). Illetve készítettem az egészről video és kép anyagot, amit elküldtem e-mailba nekik (ők kérték, miután közöltem velük, hogy van bizonyítékom). Ma felhívtam őket közölte velem, hogy náluk nem ereszt és a pénz egy részét kapom vissza amit levásárolhatok náluk, vagy vissza adja az akváriumot. A válaszokat köszönöm előre is :)A fogyasztó védelemhez is írtam levelet, de hátha ti többet tudtok segíteni, mert jelenleg egy vödörbe van az összes halam és a növények emiatt.

#akvárium #fogyasztó védelmi jog
okt. 3. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ehhez még annyit 9-es, hogy vicces, pont a cseregarancia "nem létezésére" alapozol, mikor a Kérdező is leírta hozzászólásban, hogy kicserélték neki a terméket.....
okt. 9. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!