Juwel rio 125 akvárium szettben lehet cserélni a vízpumpát nagyobbra?
Figyelt kérdés
A gyári 500l/órás teljesítményű viszont úgy gondolom, hogy ez kevés. Szeretném 700l vagy 1000l/ órás pumpára cserélni. Kompatibilis egy ekkora pumpa a 125 literes gyári szűrővel?aug. 19. 20:57
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nem.
pont az ilyenkből volt nemrég vitám, mikor bőszen próbálták védeni a juwelt, miután a világ leglehúzósabb, legszarabb ár/érték arányú akvarisztikai cégének tituláltam.
2/2 Szegheő Péter válasza:
Szia! Rio 125-ösöm van, szintén 500-as pumpával vettem és én is cseréltem 700-asra, addig lehet menni, az 1000-es már nem fér bele az M szűrőházba, amivel adják. Arra készülj, hogy jóval nagyobb keresztáramlást csinál, mint az 500-as. Aki meg nem ismer a Juwelt, az ne legyen okos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!