Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi történhetett a halammal?...

Mi történhetett a halammal? Nem tud felemelkedni.

Figyelt kérdés

Adott egy hím betta 35 literes, növényes akváriumban.

28C, esőztetős kis belső szűrő, bejáratva, ammónia mindig 0, nitrátok 0, nitriteket most hirtelen nem tudom de a hínárok mindig felszívják őket 0 közelire.

A változó keménység elég magas a csapvízben: 126 mg/l CaO, a Ph 7.6.

Valami történt az úszóhólyagjával, nem képes használni felemelkedéshez, fel tud szökni a víz tetejére lélegezni, de visszazuhan mint egy kő. Ez az állapot már 2 hónapja tart közben mindent megpróbáltam amit az internet írt: epson só fürdő, koplalás, daphnia etetése, anti-bakteriális kezelés, parakilles kezelés (ez utóbbi javított az uszonyai állapotán de továbbra is süllyed).

Állandóan nézem a fórumokat, találtam pár történetet hasonló korképről, de sehol nem írták mi lett végül a hallal.

Étvágya van, most fagyasztott daphniát és pellet tápot etetek vele, ill. veszek majd lárvákat vagy muslicát ha eljutok boltba.

Pár naponta csinálok most 50% vízcserét mert hazavágtam a baktériumokat a kezeléssel.

Szerintetek mi lehet a probléma / mit tudok még csinálni?

2023. nov. 7. 19:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, megfogadom!

Jó étvágya van továbbra is és új növekedések vannak az uszonyain úgyhogy egyenlőre hagyom.

2023. nov. 11. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!