Történhet valami probléma vagy még használható az akvárium?
Bőven történhet vele probléma, és nagyságrendekkel nagyobb károkat okozhat, mint amennyibe egy új akvárium kerül!
És semmit nem jelent, hogy ideiglenesen akár napokig, hetekig nem ereszt!
Tudom, megtapasztaltam, ne a magad kárán tanulj, hanem az enyémen!
Az a repedés szép lassan dolgozik, deformálódik, az üveg önmagában nem egy homogén anyag, lehet benne feszültség.
Hetek múlva is 1 másodperc alatt továbbszaladhat a repedés.
Nálam ez megtörtént! Éjszaka! Még jó, hogy felkeltem rá! ...Még jó, hogy otthon voltam!
Off
(Egyébként az ilyen típusú anyagoknál, amik tovább repedhetnek, semmit nem jelent egy felületi kezelés, a repedés belül van, egy külső "kence" nem állítja meg, ha az tovább akar repedni.
Vagy meg szokták fúrni (acélt, műanyagot) a repedés végénél, a furatot pedig megcsiszolják, hogy a repedés egy lyukba fusson bele, az pedig egy tömör anyaggal folytatódjon tovább.
Vagy mint pl szélvédő berepedésénél belepréselik a speciális ragasztót az üvegbe, (Tiszta repedésbe, ha pár napos, akkor annak annyi) arra még egy védő réteg. Kívülről bekenni semmit nem ér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!