Hogyan történhetett meg, hogy kihalt a Sajó élővilága?
Inkább te olvasd el.
„Ma részt vettem a Sajó folyó élővilágának vizsgálatán, mely során három szakaszon vizsgáltuk a vizet. Most már hivatalos: a folyó halott, és ezt egyetlen hatóság sem tagadhatja”
– mondta alapnak Varga, aki elárulta, hogy a folyó 10 kilométeres szakaszának átvizsgálása közben egyetlen pisztrángot, pénzes pért vagy fejes domolykót sem találtak, tetemet viszont rengeteget, az elpusztult folyami rákok szinte ellepték a partot. Varga elmondása szerint még a vizsgálatot végző állatorvost, Rastislav Grohol környezetvédelmi szakembert is megrázta, aki könnyes szemmel mondta, még sosem látott ilyet. Az ügyben a rendőrség egyelőre a nyomozásnál tart.
Ergo 10 km átvizsgált szakaszon nulla db indikátor élőlény sem volt!
Úgy hogy a felelősök egymásra mutogattak, a többiek meg lesz@rták.
Tavasszal már indítottam itt erről kérdést és konkrétan körberöhögtek, hogy bolond vagyok és kamu az egész.
Na ugyanez zajlott Szlovákiában.
Sajnálom, hogy nem olvasod végig.
Itt a kulcsmondat: "Vilcsek is megemlítette, hogy a folyóban „több tíz kilométeren kihalt az élővilág”."
Ha nem érted, akkor nem érted, nem fogok veled leállni vitatkozni.
Az tény, hogy környezetszennyezés történt, de a sajó élővilága nem halt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!