Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Természetes, h ilyen hangosan...

Természetes, h ilyen hangosan csobog?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy légpumpát szivacsszűrővel.Ahogy a szűrő tetején kijön a víz,iszonyat hangos,csobog.Ez természetes?Tehetem vízszintesen is a szivacsot?Mert akkor kicsit halkabb,de akkor a szivacs alján is bugyog,nem gond?
2010. szept. 23. 18:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

[link]

Nem ugyan ilyen,de majdnem.

2010. szept. 24. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
és ezzel megszűnt a hangos bugyogás?Ennek a tetejére is van üvegcső?
2010. szept. 24. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Bugyogás szinte teljesen megszűnt. Már inkább csak a légpumpa morgását hallani. Ennek nincs semmilyen plussz csöve,csak a tetején jön ki a cső amit a légpumpába dugsz.Vettem hozzá egy ilyen "csap" szerű bigyót(nem tudom mi a pontos neve),ezzel lehet állítani az erősséget is,h mennyire bugyogjon.
2010. szept. 25. 09:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Na ezt látnom kell élőben,megpróbálok mifelénk felhajtani egy ilyet.De ha nincs cső ahol a víz jön,akkor a szivacson keresztül jön vissza a víz levegővel ?Na nem értem majd utána járok ,Köszi a tanácsot .
2010. szept. 25. 17:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Nézd csak,ilyen a szűrő,tulajdonképpen a cső körül jön a buggy a szivacsból.

[link]

Ez pedig a "csap" vagy szelep v micsoda a légpumpán:

[link]

2010. szept. 25. 20:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Bocsi,nem a szivacsból,de a cső körül. ;)
2010. szept. 25. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszi a képeket .Holnap felhajtok egyet.
2010. szept. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!