Ma egyik guppi reggel még evett, de sötétebb szine volt mint tegnap. Ma dálután nem is evett, ronda sötét a teste, a szeme kezd kidülledni és csak pipázik a felszinen. A pikkelyei nem állnak el. MI lenne ez?
Juj szegény.:(
nemhinném hogy halpenész. mert akkor már nem élne és akkor épp hogy világos foltos lenne a teste és rámenne mindenére... meg gubbasztana. Sosem láttam még ilyet, olyan mintha fekélyes lenne vagy nemtudom:S
de ehhez képest az én pink dánióm még jó állapotban van bár 2hete nem evett, alig úszik tiszta nyomi:S
Mindenesetre vedd ki a többitől! Lehet fertőző!
18/L
első vagyok
ááá... akkor ezeknek kampec:S
milyen halaid vannak még? hány db? hány L-es az aksid?
30L-es karantén akvárium (mielőtt a nagyba beleengedtem volna őket). Csak műnövény, motoros szűrő.
1.5 hetet feltöltve + terra aquasafe, utánna jött 8 guppi. 5 napja vannak nálam.
Eledel: bio-lio szárított vörösszúnyoglárva és tubifex; Fix díszhaltáp, mikor mivel..
értem. állitolag a tubifextől sok sz*rt elkaphatnak a halak. Én nem is adok nekik! Az enyémek Tetra Min Crispet esznek meg Aqua Food gyógytápot. Amugy elég ha csak az egyik fertőző beteg... látod végigmegy az összesen:(
És csak ez a 8 halad van?
ja, oké utolag olvastam a harcsákat:)
na a betegeket huzd le a wc-be, tudom kegyetlenség, de a többi is elkapja. akit betegnek látsz vedd ki. csak a teljesen egészségesek maradjanak! sajnálod vagy sem, így megelőzöd a többinél a bajt, ugyis meghalnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!