Guppi tenyésztők, tartók, tényleg létezik ilyen? (Több lent)
Figyelt kérdés
Egy barátomnak szeretnék segíteni. Próbáltam neten keresgélni, de semmit nem találtam. Azt mondta, vannak olyan guppik, amelyek színtelenek, így nem lehet tudni, hogy mit is örökít. Viszont, ha csepegtetünk valamit a vizükbe, akkor "elő jön a színűk". Ez tényleg így van? Vagy létezik egyáltalán ilyen? És ha igen, akkor mi az?2011. okt. 27. 15:49
1/4 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm!
2011. okt. 27. 15:50
2/4 anonim válasza:
Létezik ilyen. Ha tesztoszteront csopogtetnek a vízbe, a nőstény guppi kiszínesedik. Ebből látni azt is, hogy mit örökít, és melyik hímmel érdemes pároztatni.
3/4 anonim válasza:
Tapasztalatból tudom , de a boltban is mondta a hölgy hogy akár milyen színű guppy párzik akár milyen színű guppyval nem csak az anya/apa színét örökli! Hanem mind más színű lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!