Valami baj lehet az haleledellel?
A green aqua növényes oldal.
Apistogrammák természetes eledelére keress rá.
(nem sok táp lesz köztük...)
Te se lennél kirobbanó formában, ha tápokon élnél.
A víz oké? Nitrogénszármazékok, keménység?
Pont a napokban szaladtam bele egyik fb csoportban egy kísértetiesen hasonló esetbe.
Az illető épp megmagyarázta, hogy simán lehet Ramikat tápon tartani, miközben agonizáltak a halai.
Elképesztő, hogy valaki még akkor is inkább hisz egy kereskedelmi dolgozónak, mikor a szeme ellőtt cáfolja azt az élet.
Igen, hát előbb kéne tudni mi a baja, azért is kérdeztem a vizet.
Ha a kajára gyanakszol a széklete miatt, akkor függeszd fel az etetést esetleg pár nap után adhatsz neki valami speciális gyógytápot.
Ha jobban van, akkor pedig fagyasztottal etesd, fehér, fekete szúnyoglárva, artemia, daphnia, ilyenek. Fagyasztottból is érdemes kerülni a tubifexet, és a vörös szúnyoglárvát.
A fagyasztott artémia nagyobb, de csipegetik a ramirezik is. A hím kakadu biztosan lenyeli egyben, de a még a kifejlett nősténynél is esélyes.
Apistogrammát most nem tartok, de nagyon ritkán ettek tápok. Törpesügérből most csak ramirezit tartok és meg is lepődtem, hogy mindenre ráharapnak. De alapvetően fagyasztott cyclopos és fagyasztott artémiat adok nekik.
Hetente egyszer keltetek artemiat, azt tudom két napig adni. Akkor emellé kapnak száraz tápot (Tetra, JBL).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!