Akkor most mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy még kb. 7 évesen kaptam egy 15 literes gömbakváriumot két aranyhallal. Most vagyok 14 éves. Azóta már más aranyhal van az akváriumban. Egy aki már kb. 4 éve megvan, de a párja egy hónapja meghalt.A kisállatboltban most vannak kis aranyhalak, szóval most tudnék neki párt venni. De nincs szivem még egy halat beletenni ebbe a lyukba. :(
Sajnos nem állunk jól anyagilag ezért még egy kisebb normális akváriumot sem tudnánk venni-berendezni. Legközelebb a karácsonyi "ajándék pénzből" tudnék neki venni egy jó nagy akváriumot több aranyhallal.
Ezt az egyet aki most van meg annyira szeretem hogy nem lennék képes elajándékozni. :'(
Most mit csináljak?
2010. júl. 22. 11:30
11/15 anonim válasza:
ha 4 évig elvolt benne már úgy megszokta hogy karácsonyig tök mindegy abban marad e vagy sem.
12/15 anonim válasza:
Hát nem egészen értek egyet, de feleslegesen ne költsd a pénzed, a nano-val még nincs megoldva a helyzet. Várj meg egy jó ajánlatot, böngéssz hirdetéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!