Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ezek nagy gondok? És hogyan...

Ezek nagy gondok? És hogyan csináljam éjszakára?

Figyelt kérdés

A 2 pink dánióm kergetőzik egymással a nap nagy részében...nem tudom miért.

a másik, hogy igaz,ma vettem őket (neonok, harcsák), alig ettek valamit...

és nemtudom hogy éjszakára ki kell-e húzni a levegőztetőt, mert a levegőztető elég pici, és csak fújja a levegőt, nem szűr. Félek hogy reggelre meghalnak, mert nincs elég oxigén a vizbe.

2010. júl. 12. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szia!nekünk is volt régen olyan,hogy páncélos harcsából egy volt de ,ár majd 10éves volt és elvolt egyedül,de most vettünk kis pandákat és tényleg együtt vannak szinte egész nap.6db van egy 54l esbe és tök arik mikor sorfalat állnak,de tény után kell olvasni,mert lesz bele neon is de abból sem jó pár db..sok mutat jól együtt...
2010. júl. 14. 00:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Hello!

nekem 2 db hím és 1 db nőstény dánióm van és a két hím folyamatosan kergetik egymást meg a nőstényt.:_):) Nagyon hiperaktívak de nyugi nekem már régebb óta megvannak igaz,rajhalak úgyhogy több lesz, de nem ölik meg egymást.

2010. júl. 14. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!