Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutyások, ti hordtok magatokná...

Kutyások, ti hordtok magatoknál gázsprayt?

Figyelt kérdés

Miközben egyre gyakoribbak a kutyatámadások, akár állat akár ember ellen, miért néznek még most is sokan furán, ha valaki sprayt visz a futtatóba?

Németországban az állatos boltokban is árusítják, pont ezért! De idehaza...kutyatámadás, futócsajok támadása,...mégis, sokan nem szánnak rá 1-2000 forintot.

És akkor a gázpisztolyról még nem is beszéltünk, pedig már sajnos láttam, hogy egy tacsit marcangoló pitbullt milyen hatékonyan "leállított" a pofájába lőtt paprika cucc.

(Jó, tudom, hogy idehaza a paprika spray tilos, de: 1.: Kit érdekel? 2.: A CS és a CR könnygáz nem!)

2018. nov. 27. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Én hordok magamnál gázsprayt de eddig soha eszembe se jutott hogy kutyák ellen legyen nálam.

Csak azért van nálam mert volt már néhány rossz tapasztalatom részeg köcsögökkel és mert félek az olyan "emberektől" akik azt hiszik hogy a nő tulajdon és az erőszakolás normális....

2018. nov. 28. 05:51
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Én abból a szempontból jó ötletnek tartom, hogy ha valaki, pláne nő, nagyvárosban este vagy külterületen sétáltatja a panelpatkányát, simán betámadhatják. Én biztos vinnék magammal valami sprayt, de az nem 💯 %, hogy elő is tudnám venni és használni, ha megijednék. Ja és persze NEM KUTYA ellen, habár egy ismerősöm két malamutot tartott (jó nagydarab mamlaszok) és az utcáról bejutott egy agresszív keverék kutya, egyből a nőstény torkára ment és szinte agyon verték, mire elengedte. A nőstény malamut bele is pusztult a sebekbe, a támadó is. Szerintem, amíg nem támadja meg egy agresszív kutya a te kutyád, vagy téged, addig nem tudod, mire lennél képes, hogy mentsd magad, vagy őt.
2018. nov. 28. 06:31
 13/20 anonim válasza:
98%
Nálam szokott lenni, de sosem használtam még. A labradoromnak egyszer nekiment egy kutya, aminek nagyon csúnya vège lett, talán ott lehetett volna használni, de az olyan hirtelen történt, hogy eszembe sem jutott. De volt már szerencsém este bokorból megjelenő szatírhoz is, szóval inkább viszem magammal, ki tudja mikor jön jól.
2018. nov. 28. 08:41
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem viszek. Kutya ellen megvédem a kutyámat, meg magamat is meg tudom védeni. Nameg ott a kutya is
2018. nov. 28. 11:49
 15/20 A kérdező kommentje:

KOMOLYAN KÉRDEM!!!

Milyen ninja-shaolin-MMA képzésre járnak azok, akik azt válaszolják, hogy ők eszköz nélkül megtudják védeni magukat egy rájuk rontó, agresszív, nagytestű kutyától? Ez valami Crocodile Dundee trükk?

2018. nov. 28. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
A kutya nem tud trükközni. Az embernél nem válik be a rárontok, és lesz ami lesz, mert nem egy súlycsoport. Nem fogom elmagyarázni, hogy milyen módszerrel tudod megvédeni magad
2018. nov. 28. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
6%
Kedves kérdező! Alapból nem értem a kérdést, mégis miért használnék gázspray-t kutyák ellen?! Főleg a futtatóra! Azt mondom, ha valaki képes lenne arra, hogy lefújjon egy KUTYÁT gázsprayjel, annak alapból nem kéne kutya. Egy tacskót arrébb löksz, akár a kutyád is. Egy bull-típusú kutyát nyilván nem olyan könnyen, de a maximum amit ellene tehetnénk az egy jó erős üvöltés, meg dobólánc használata.
2018. nov. 29. 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mar jott kutya de rogton lefujtam paprikasprayel johetnek a beszologatasok xd (inkabb egy korcsban essen bantodas mint bennem)
2018. dec. 1. 13:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi - mennyi áldozat. De nem baj, a híradókban mindig jól jön 1-2 kutyaharapásos hír.
2018. dec. 5. 10:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A spray alap, mindig van nálam. De szinte mindig van mellette gázpisztoly is. Szerintem sokkal humánusabb a spray az állatnak, mint torkon rúgni, vagy gerincen taposni, vagy letépni a tökeit, hogy eressze el a másikat.

2018. dec. 11. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!