Kutyások, ti hordtok magatoknál gázsprayt?
Miközben egyre gyakoribbak a kutyatámadások, akár állat akár ember ellen, miért néznek még most is sokan furán, ha valaki sprayt visz a futtatóba?
Németországban az állatos boltokban is árusítják, pont ezért! De idehaza...kutyatámadás, futócsajok támadása,...mégis, sokan nem szánnak rá 1-2000 forintot.
És akkor a gázpisztolyról még nem is beszéltünk, pedig már sajnos láttam, hogy egy tacsit marcangoló pitbullt milyen hatékonyan "leállított" a pofájába lőtt paprika cucc.
(Jó, tudom, hogy idehaza a paprika spray tilos, de: 1.: Kit érdekel? 2.: A CS és a CR könnygáz nem!)
Én hordok magamnál gázsprayt de eddig soha eszembe se jutott hogy kutyák ellen legyen nálam.
Csak azért van nálam mert volt már néhány rossz tapasztalatom részeg köcsögökkel és mert félek az olyan "emberektől" akik azt hiszik hogy a nő tulajdon és az erőszakolás normális....
KOMOLYAN KÉRDEM!!!
Milyen ninja-shaolin-MMA képzésre járnak azok, akik azt válaszolják, hogy ők eszköz nélkül megtudják védeni magukat egy rájuk rontó, agresszív, nagytestű kutyától? Ez valami Crocodile Dundee trükk?
Igen.
A spray alap, mindig van nálam. De szinte mindig van mellette gázpisztoly is. Szerintem sokkal humánusabb a spray az állatnak, mint torkon rúgni, vagy gerincen taposni, vagy letépni a tökeit, hogy eressze el a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!