Milyen állatot ajánlotok egy 13 éves lánynak, és miért?
A lányomnak állatot szeretnék venni legalább két fajtát.
Mik legyenek ezek,mert ő azt mondja bármi is lenne örülne neki.Előre is köszönöm!
33N
Nem kéne rögtön kétfajtát. nehéz lesz és sok lesz hirtelen. Sokkal jobb lenne, ha egyet vennétek és azt közösen kitanulnátok hogyan kell gondozni és ha már beleszokott akkor kérdezd meg hogy szeretne e mást.
És kérdezd meg tőle, mit szeretne elsőnek kipróbálni, a hörcsög a legjobb kezdőállat sztem, mert lehet simizni, érdekes, aranyos, de nem nehéz gondozni, nem beteges. Fontos h szelídet vegyetek, ezt próbáljátok ki, kérdezzétek meg a boltban. Az aranyhörcsög a legnagyobb és legkevésbé harapós, könnyen kézbevehető. egyedül kell tartani.
13:07-es köszönöm,hogy te is úgy látod a helyzetet mint én!
Nem ide kéne irogatnotok a perverz hozzászólásaitokat!
Amúgy meg van neki testvére!
13 évesnek már tulajdonképpen bármilyen állata lehet.Én 14 éves lány vagyok,van 2 kutyám és egy vízi teknősöm,és nem sok,mindegyikre van időm.Volt már hörim is,aranyosak,de szerintem unalmas állatok.Napközben alszanak,és amúgy is csak 2-3 évet élnek.Én évek óta szeretnék vadászgörényt,imádni való,játékos állatok.De apum nem engedné meg,ráadásul az egyik kutyám tacskó.
1.válaszoló:én még szűz vagyok,és az is maradok még jó pár évig,az tuti,szóval nem kezdi minden lány 13 évesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!