Milyen állatot ajánlotok egy 13 éves lánynak, és miért?
A lányomnak állatot szeretnék venni legalább két fajtát.
Mik legyenek ezek,mert ő azt mondja bármi is lenne örülne neki.Előre is köszönöm!
33N
2 fajtát is?
tengeri malac törpenyúl párosítás?
Az első válaszoló valószínűleg itt éli ki a perverz vágyait. Oda se' neki.
Szerintem 13 évesen alkalmas valamilyen rágcsáló, például hörcsög. Nem harap, szelíd, könnyű rendben tartani. Én ezt ajánlom.
Esetleg halak, bár azt nem hiszem, hogy szeretné, azt nem lehet simogatni :) Ha elég nagy tér van a lakóhelyen, akkor a nyuszi is szóba jöhet.
Menjetek el egy kisállat kereskedésbe és nézzetek szét, az a legjobb.
valami kis rágcsálót, de ajánlok én valamit. Sok helyen keresnek ideiglenes befogadókat.
pl [link]
Egyrészt segítetek egy kisállaton, másrészt kiderülhet hogy alkalmas-e az állattatásra. Ha meg nagyon megszereti akkor örökbe fogadja.
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
A hörcsög jó lesz,meg a halak.Azért két fajtát szeretnék nek,mert már régóta szeretne állatot,csak az apja miatt nem lehetett,de elváltunk és most végre lehet neki 13 év könyörgés után:)Egy pár tanácsot a tartásról adnátok?
Köszi a linket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!