A kutyám meleg? Elvittük egyszer pároztatni lány kutyához, ott ült egy sarokba és sírt és morgott.2 napja átjött a szomszéd kutya olyan barátságos volt vele játszottak közbe hátulról megakarta. (kan) volt.
Nem letámadás volt. Amiket írtam, magadtól is kötelező lenne tudnod, ha 7 éves a kutyád, és nem ivartalanított Ha a tenyésztő nem tudja, az nekem csak szaporító.
Amúgy hiába törzskönyves a kutyád, tenyésztésre javasolt-e?
Nekem van 2 kan kutyám,nincsenek ivartalanítva,szóval ha rájuk jön az "ötperc",akkor egymást izélik:D
De szerintem csak azért,hogy kiéljék az ösztöneiket,mert az egyik szomszédban lány kutya van,és néha valahogy beszökik a kutyáinkhoz,és ha nem lenne a szuka ivartalanítva,már tutira lennének kiskutyái.Szóval a kutyáim nem melegek,de ha nincs szuka,kannal is beérikXD
Nagyon sok kutyából kiölték már a fajfenntartási ösztönt.
7 éves kutya már idős az első fedezéshez. Ráadásul , gondolom, amikor ugrált másik kutyára, rászóltatok... A kannak is gyakorolni kell a fedezés rítusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!