Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A kutyám meleg? Elvittük...

A kutyám meleg? Elvittük egyszer pároztatni lány kutyához, ott ült egy sarokba és sírt és morgott.2 napja átjött a szomszéd kutya olyan barátságos volt vele játszottak közbe hátulról megakarta. (kan) volt.

Figyelt kérdés
Hogy szoktassam le róla? Tényleg ilyen létezik egyáltalán?:D Kösözönöm a válaszokat.
2010. jún. 24. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem volt egy leszbi kanárim. Azt hittem fiú, a boltban is úgy adták el, énekelt, mint a hímek, udvarolt a másik lány kanárimnak, pároztak is,többször, aztán mindketten tojást tojtak. Ezért én már elhiszem, hogy állatoknál is van ilyen.
2010. jún. 24. 08:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem letámadás volt. Amiket írtam, magadtól is kötelező lenne tudnod, ha 7 éves a kutyád, és nem ivartalanított Ha a tenyésztő nem tudja, az nekem csak szaporító.

Amúgy hiába törzskönyves a kutyád, tenyésztésre javasolt-e?

2010. jún. 24. 09:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen javasolt, szülei is jópár versenyt megnyertek.. csak hát látod hogy hozzá sem nyúl a szukákhoz.:/
2010. jún. 24. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:
A tüzelés 8-9-10.napján vidd a kanhoz. Persze jó lenne, ha előtte is ismernék egymást.Legalább 2x kellene találkozni egy séta erejéig, semleges területen úgy, hogy futhassanak együtt.
2010. jún. 24. 09:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó hülyét írtam, tied a kan. Ide hozzák a szukát, a többit értelemszerűen.Bocs.
2010. jún. 24. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
előfordulhat kutyáknál is ...bár én eddig csak leszbi kutyával találkoztam.
2010. jún. 24. 11:44
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Nekem van 2 kan kutyám,nincsenek ivartalanítva,szóval ha rájuk jön az "ötperc",akkor egymást izélik:D

De szerintem csak azért,hogy kiéljék az ösztöneiket,mert az egyik szomszédban lány kutya van,és néha valahogy beszökik a kutyáinkhoz,és ha nem lenne a szuka ivartalanítva,már tutira lennének kiskutyái.Szóval a kutyáim nem melegek,de ha nincs szuka,kannal is beérikXD

2010. jún. 24. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sok kutyából kiölték már a fajfenntartási ösztönt.

7 éves kutya már idős az első fedezéshez. Ráadásul , gondolom, amikor ugrált másik kutyára, rászóltatok... A kannak is gyakorolni kell a fedezés rítusát.

2010. jún. 24. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!