Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legkedvesebb-,...

Mi volt eddig a legkedvesebb-, legaranyosabb gesztus, amit az állatodtól kaptál?

Figyelt kérdés

Fajtát is lécci!

Előre is köszi!!!

2010. jún. 1. 18:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én egyszer régebben nagyapáméknál voltam,sírtam,kimentem a kertbe,és elpanaszkodtam magam nagyapám rendőrségi dobermannjának,ő nézett majd rátette a mancsát a kezemre és ott halgatott velem,néha ugatott,"helyeselt,ő volt a kis pszichiéterem.Hiányzik,mert jó hallgatóságom volt.

másik a macskuszom,mikor beteg voltam,rá ült az ágyamra és ott ült végig melettem,olyan jól estek ezek akkor.Néha az állataimtól szebb gesztust kaptam,mint az emberektől...

2010. jún. 14. 16:41
 12/19 anonim válasza:
Ezért tenyésztették ki az emberek a kutyát, hogy kiálljon az ember mellett:)
2010. jún. 14. 17:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Labrador Retriever fekete szuka

remélem pontos volt:D

na szóval

2007 november 6.án halt meg mamám.

És amikor megtudtam egyből kimentem a kutyámhoz( Alízhoz )

teljesen összeestem és zokogtam ő csak nyalta le rólam a könnyeit és láttam h ő is mennyire szomorú :(

nagyon rendes volt tőle iszonyatosan imdádjuk egymást.

Mindenhova visszük magunkal ahova lehet, balaton vagy más helyekre is.

Nagyon szeretem és minden pénzt és időt megér nekem.

Az életemet se tudnám elképzelni nélküli.

2010. jún. 14. 17:28
 14/19 anonim válasza:

Sziaa nekem van egy vizsla kutyám : )

Egyszer sétéltunk az erdőbe egyszercsak megláttam egy kilátot fel is mentem ekkor a kis drága azt hitte fenn ragadtam és minden áron meg akart menteni a mini rácsokan

Felmászott arra a nagy kilátóra ugy megijedtem hogy leesiki mert nem tudtam hogy a kuyták ilyen jól másznak ..

Már gyorsan siettem le már vagy a középén tartott akikor leszedtem és leviitem..Amikor le értem akkor örömébe majd fellőkött : )

2010. jún. 14. 18:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. jún. 14. 20:16
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem egy amstaffom van, nagyon édes cukorborsó. Néha felengedem az ágyba, mikor a párom reggel korán megy el dolgozni, és olyankor nézzük egymást, cirógatom az arcát, és ő is a kis mancsával próbál simizni, és be fekszik a hasamhoz kiskiflinek és a karomra teszi a fejét nagyon édes :) volt olyan is, hogy nálunk volt egy barátnőm, akit nagyon szeret, meg pici kora óta ismer, egyszer el kezdett valamiért csikizni, én meg felsikoltottam meg hangosan röhögtem, a kutya odajött, elálta az útját, rámordult egyet, utána hogy látta hogy nem bánt, ugyan úgy játszott velünk tovább :)
2010. jún. 14. 20:20
 17/19 anonim válasza:

A cicám ha bármi nyomaszt, ha a szüleim igazságtalanul szidnak vagy magányos vagyok, akkor mindig ott terem mellettem és befészkeli magát az ölembe és hangosan dorombol. Odavagyok érte.

Vörös házimacska, az utcáról fogadtuk be.

2010. jún. 14. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem a legkedvesebb dolog az,hogy a kutyám,ha kap valami sütit(mert imádja a süteményeket)vagy néha egy kis darab csokit,akkor ő gyorsan elszalad és hoz nekem cserébe valamit,általában egy kavicsot=) A szomszédunk is néha ad neki csontot,vagy valami finomságot..tavaly nyáron kapott egy kalácsvéget utána cipelte neki a teraszra a fáról hullott almákat=)(mert egybe van nyitva a kertünk egy kis ajtóval)Vicces volt=)Ilyenkor annyira édes,imádom=)Amúgy ő keverék kutyus,utcáról befogadott,most 2és fél éves.

Ja meg azt is bírom amikor a teraszunkon(ahol rengeteg hely van...külön neki is)ráfekszik a papucsokra meg cipőkre és lelóg a fele és teljesen kicsavarodott testtel fekszik. És nagyon védelmező,ha valaki kicsit erélyesebben szól nekem,akkor bepipul=)

A cicám,Csongor meg folyton beszél velem=) Ha kimegyek az udvarra és kérdezem"na mi a helyzet?" akkor ő válaszol=)Szoktam neki beszélgetni,elmesélni dolgokat és mindig oylan kis halkan nyávog,mint ha megértené és tényleg válaszolna.

2010. jún. 14. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:
A macskám, Plüssci most március 5-én halt meg. Egész rövid kis életében támogatott, szeretett minket. Három légpuskagolygóval meglőtték, de hazajött és befeküdt az óljába. Észrevettük, hogy valami nem stimmel vele, mert hányt és vérzett az oldala. Elvittük az orvoshoz, aki röntgenezte és infúziózta, de végül hazaengedte, mert az előjelei jók voltak. 5-én fél nyolckor rosszul lett, mire az anyámék elmentek fájdalomcsillapítót venni neki. Megvárta mire a szüleim hazatérnek, amikor keservesen elkezdett nyávogni. Még utolsó perceiben is felállt, hogy elén jöjjön. Visszafektettük a helyére ahol kiszenvedett (ezt most nem részletezném). Ebben az a csoda, hogy annyira szeretett minket, hogy még halála előtt is elénk indult és megvárta a hazatértünket. Most június 19-én lenne a 2. születésnapja.
2010. jún. 15. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!