Mi volt eddig a legkedvesebb-, legaranyosabb gesztus, amit az állatodtól kaptál?
Fajtát is lécci!
Előre is köszi!!!
Szia!Köszi ez tényleg aranyos volt.
Én most vesztettem el egy számomra nagyon kedves,jólelkű állatkák,és ezért is szeretnék ilyen aranyos történeteket olvasni.
Velem is megesett egy:
Sétáltam a hozzánk közel levő halastó körül.Láttam egy szép kóbor kutyust,aki nagyon ravaty állapotban volt,adtam neki egy szendvicset.
Sétáltam a tókörül tovább, és megcsúsztam bele estem a
tóba.Mivel nem tudtam úszni ordítoztam amíg bírtam,de végül a kutyus ugrott be utánnam és próbált "kihúzni".
Ahogy húzott,ugatott és szerencsémre a túristák kimentettek a kutyussal együtt.
Azon nyomban hazavittem a kutyust és szép további 10 évet töltöttünk együtt a múlt hétig...:(
Az én történetem egyben a legszomorúbb is számomra.....
Volt egy németjuhász kutyám aki 9 évesen nagyon beteg lett,le állt a veséje!:((( Amikor vártam az állatorvost hogy elaltassa ( már negyedszer hívtam ki csak mindig lemondtam ) ültem a földön őt nézve és csendben zokogtam!Felállt,rám nézett oda jött hozzám és nyalta le a könnyeimet végül lefeküdt és az ölembe rakta a fejét!Úgy gondolom tudta hogy miért vagyok szomorú, a tekintete is másmilyen volt mint szokott!Vigasztalt engem a maga módján soha nem felejtem el!
Részvétem a Ti kutyusotok miatt is.
Utolsó:ha gondolod elmondhatod,én szívesen elolvasom,de ha nem szeretnéd akkor nem kell!:)
12 éves fiu vagyok.
Sokat szoktam biciklizni. Van két kaukázusi juhászkutyám, és egy foxim.
A két kaut rendszeresen séltáltattam, mert rengeteg cigány lakik arra. egyszer az egyik kaukázusit megdobták egy sörös üveggel, és szegénykém megvakult. igy őt nem vihettem a magam megvédésére.
Amikor látták a cigányok, hogy nincs kutya nálam, elkezdtek macerálni, meg minden.
erre én a kis foximat vittem ki, amire megjelentek a cigók, a kicsim morogni, vicsorogni kezdett. mig a kauk nem tett semmit.
Magyarul kicsi a bors de erős.
Mindhárom ebem él még.
Részvétem
Hát igen, egy ismerősömnek kellettek őrző kutyák és mondták neki,hogy vegyen egy kistestűt is,mert ő jobban észreveszi ha baj van,és ugatósabb is mint a nagykutyák.
Nekem is volt sziámim,de sajnos nem sokáig élt,mert daganatos lett:(
Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!