Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legkedvesebb-,...

Mi volt eddig a legkedvesebb-, legaranyosabb gesztus, amit az állatodtól kaptál?

Figyelt kérdés

Fajtát is lécci!

Előre is köszi!!!

2010. jún. 1. 18:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szia. Mikor kicsi voltam, nagymamámnál nyaraltam, és éppen kint szaladgáltam ott, ahol a tüzelőt gyűjtötték, és jött velem Nagyi magyar vizsla kutyusa Roxi. És akkor egy szög beleállt a talpamba deszkástól. Én visítottam, ahogy bírtam, úgy megijedtem, Roxi meg, a drága, addig nyüszített, és dugdosta az orrát a tenyerembe, amíg Nagyi oda nem ért. Annyira édes volt.:) Egyébként rendszeresen nyaraltam nagymamámnál, és Roxi egy párszor megfialt, és senki mást nem engedett a kölykökhöz, csak engem. De akkor még kicsi voltam, és nem féltem, és ő ezt biztos megérzte, és azért engedett oda.XD
2010. jún. 1. 18:49
 2/19 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Bocsi a sok "és"-ért.
2010. jún. 1. 18:50
 3/19 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi ez tényleg aranyos volt.

Én most vesztettem el egy számomra nagyon kedves,jólelkű állatkák,és ezért is szeretnék ilyen aranyos történeteket olvasni.

Velem is megesett egy:

Sétáltam a hozzánk közel levő halastó körül.Láttam egy szép kóbor kutyust,aki nagyon ravaty állapotban volt,adtam neki egy szendvicset.

Sétáltam a tókörül tovább, és megcsúsztam bele estem a

tóba.Mivel nem tudtam úszni ordítoztam amíg bírtam,de végül a kutyus ugrott be utánnam és próbált "kihúzni".

Ahogy húzott,ugatott és szerencsémre a túristák kimentettek a kutyussal együtt.

Azon nyomban hazavittem a kutyust és szép további 10 évet töltöttünk együtt a múlt hétig...:(

2010. jún. 1. 18:55
 4/19 anonim ***** válasza:

Az én történetem egyben a legszomorúbb is számomra.....

Volt egy németjuhász kutyám aki 9 évesen nagyon beteg lett,le állt a veséje!:((( Amikor vártam az állatorvost hogy elaltassa ( már negyedszer hívtam ki csak mindig lemondtam ) ültem a földön őt nézve és csendben zokogtam!Felállt,rám nézett oda jött hozzám és nyalta le a könnyeimet végül lefeküdt és az ölembe rakta a fejét!Úgy gondolom tudta hogy miért vagyok szomorú, a tekintete is másmilyen volt mint szokott!Vigasztalt engem a maga módján soha nem felejtem el!

2010. jún. 1. 19:00
 5/19 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Részvétem mindkettőtök kutyája miatt. Sajnos már az én Roxim is meghalt, és ennek is elég szomorú, meg inkább felháborító története van arról, hogy mennyire szívtelen emberek vannak. :( De ezt inkább meghagyom magamnak, mert ez nem ehhez a kérdéshez való...
2010. jún. 1. 19:13
 6/19 A kérdező kommentje:

Részvétem a Ti kutyusotok miatt is.

Utolsó:ha gondolod elmondhatod,én szívesen elolvasom,de ha nem szeretnéd akkor nem kell!:)

2010. jún. 1. 19:28
 7/19 anonim ***** válasza:

12 éves fiu vagyok.

Sokat szoktam biciklizni. Van két kaukázusi juhászkutyám, és egy foxim.

A két kaut rendszeresen séltáltattam, mert rengeteg cigány lakik arra. egyszer az egyik kaukázusit megdobták egy sörös üveggel, és szegénykém megvakult. igy őt nem vihettem a magam megvédésére.

Amikor látták a cigányok, hogy nincs kutya nálam, elkezdtek macerálni, meg minden.

erre én a kis foximat vittem ki, amire megjelentek a cigók, a kicsim morogni, vicsorogni kezdett. mig a kauk nem tett semmit.

Magyarul kicsi a bors de erős.

Mindhárom ebem él még.

Részvétem

2010. jún. 1. 20:43
 8/19 Beatrix17 ***** válasza:
Van egy 5éves fóka sziámim!Minden reggel simogatja az arcom,bebujik a takaró alá!Minden este párom és köztem alszik.Jön utánam a lakásban,bármit is teszek,ha leülök,az ölembe fexik és elalszik.Ha beszélek hozzá,visszanyávog,és még hosszasan sorolhatnám:)
2010. jún. 2. 11:11
 9/19 A kérdező kommentje:

Hát igen, egy ismerősömnek kellettek őrző kutyák és mondták neki,hogy vegyen egy kistestűt is,mert ő jobban észreveszi ha baj van,és ugatósabb is mint a nagykutyák.

Nekem is volt sziámim,de sajnos nem sokáig élt,mert daganatos lett:(

Köszi a válaszokat!!!

2010. jún. 2. 14:20
 10/19 anonim ***** válasza:
a történet amit leírok, az enm is a legekedvesebb gesztus, hanem hogy miylen inteligensek az állatok...kb 10-12 éves lehettem, a szomszéd velem egyidős fiú mindig piszkált.. és uygan komyolan soha nem bántott, de én lányként iylenkor féltem tőle...és amikor szintén piszkált, odamentem a láncon tartott öreg németjuhászhoz...persze a kutyum ismerte a fiút, tudta, hogy szomszéd, egy kertesházban laktunk, scak külön lakás..szóval tudta, hogy a kert a fiú területe is, emg nem idegen..stb, de amikro odamentem a kutyámhoz, a srác is jött utánam és persze ahogy bezsélt hozzám-fene tudja már mit mondott...az állat azonanl megérezte, hogy eza szitu nem normális..amig a lánc engedte, megállt mellettem, nyugodtan..és nem is ugatott..inkább a torokban képződő puffogó hangot hallatott..megihedtem gyerekként, mert érzékeltem, hogy most a srác a kutyám által be lett fenyítve..de az a csodálatos, hogy hoygan kezelte az állat ezt a szitut..és amikor a fiú elment mellőlünk...a kutya még nezett egy darabig aztán lefeküdt..és amikor pl szabadon volt akertben..mitnha mi sem történt volna...úgy viselkedett, magyarul, ismerős, oké, és már nem is foglalkozott vele :)
2010. jún. 14. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!