Melyik állatot tartjátok az 1. legszebb 2. legokosabb 3. legaranyosabb-nak és miért?
1.tigris,mert az szép csíkos és a megjelenése is gyönyörű
2.kutya,mert sok trükköt lehet megtanítani neki és sokmindent megjegyez
3.macska,mert pici és cuki
1. Farkas, mert gyönyörű, vad és nemes, számomra ők a legszebbek
2. Farkas és delfin (nem tudok választani), mindkettő intelligens, a delfineknél meg mindegyik egyednek külön "neve"is van
3. Oroszlán, mert olyan édesek amikor alszanak vagy játszanak, és nem csak a kicsik a nagyok is
1. pillangók
2. papagájok és delfinek
3. aranyosnál én elfogult vagyok, mert számomra madaraim összes fiókája, akiket kikelésük napján a kezemben tarthatok, egyébként pedig minden tollas, prémes, amikor még pici ebbe a legaranyosabb kategóriába tartozik
hát a kutya minden csak nem okos! /bocsi, ez megjegyzés volt, de hát így van.../
1.mosómedve:) 2.delfin 3.macsek/kutyus
1,2,3: delfin egyértelműen. :)
Tetszik, mert tetszik, nehéz megmagyarázni, okos, értelmes és aranyos is. :)
1. Ló - a természet "mérnökének" remekműve.
2. Kutya - a legrégibb, legjobb barátunk, Őt ismerhetjük a legjobban.
3. Csacsi - már csak azért is, mert tévesen rossz megitélés kötődik hozzá. A csacsi nem buta, sőt: Intelligens, könnyen idomítható, barátságos és barátkozó, játékos, hűséges és mindezek mellett igénytelen. A szamarak csökönyössége eddig fel nem ismert emberi hibára vezethető vissza.
A delfineket azért nem említem, mert a mindennapi életben nem tudunk kapcsolatba kerülni Velük.
Amikor az a kérdés van,hogy melyik a legokosabb állat,miért írja szinte mindenki a kutyát?!Mi van a csimpánzokkal,a delfinekkel stb.?.Persze tisztelet a kivételeknek.A kutya is intelligens,de nem a legintelligensebb:D
1.farkas,csupaszkopoltyús csigák(szerintem gyönyörűek:)stb.
2.már írtam:)
3.szurikáták:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!