Ha az evolúció a tengerben kezdődött, akkor hogy lehet hogy a medencénkben még nem születtek dinoszauruszok?
"de nagyon sokat nem pedig több száz millió éves leleteink is vannak."
De!!! Nagyon sokat találtunk. Kérdezted az emberét. Majd ha azt tisztáztuk, akkor rátérünk a macskaevolúcióra, és annak ugyanúgy megvannak az átmeneti formái, mint ahogy megvannak a dinó-madár kapcsolatban, sőt, a szitakötő ügyben is, sőt, gyönyörű fosszilis sorunk van arról is, hogy a halak miképpen elakultak át négylábú lényekké, meg hogy hogyan alakultak ki a delfinek bálnák stbstb.
De most emberezünk, mert azt is ugye tagadod továbbra is.
Újabb ráadásul lényegtelen, hogy mennyi fosszíliának nem találtuk meg a sorát, mert mindig egyre és egyre többnek találjuk meg utólag a sorozatát, tehát nyilvánvalóan meglesznek azok is, amik még most nem.
Ha csak egyetlen egy sorozatot találtunk volna, már az is igazolja, hogy ott evolúció működött, még akkor is, ha a többi lényt meg mondjuk külön építették.
És minden egyes fosszilia esetében is, ahol még nem találtunk sorozatot, beleillik az evolúcióelmélet képébe, mert minden fosszilia fejlettségi foka pont az adott időszakba illk, vagyis emberfossziliát, vagy nyúl fossziliát nem találunk abból a korból, amikor a halak partra sétáltak, vagy amikor még a halaknál is egyszerűbb lények korszaka volt, akkor abban nem volt soha hal sem.
Úgyhogy minden létező fosszília amit eddig találtunk (ha sorban volt, ha nem), az mind beleillett az evolúcióelmélet által jósolt sorba és időrendiségbe, és fejlettségi szintbe. Soha nem találtatott egy olyan fosszília se, ami ne az evolúciót támasztaná alá.
"Ok! AKkor mutasd nekem a tágyi bizonyítékokat az ember és a majom közös őseire, majd akkor hiszek neked!"
Megmutattam neked. Fényképek csontok, diagramok stb.
Cáfold!
Semmit se tudsz arról, hogy amiket kértél, azokra ne ugyanúgy tudnék hozni példát, mint az ember evolúciójára. Ugyanúgy tudok, mint az ember evolúciójára is.
Ott vannak leírva a közös ős nevei az ember esetében. Ha majd ezt hajlandó leszel elismerni, akkor mehetünk tovább.
Ha nem vagy hajlandó elismerni, akkor meg vitatkozz.
Halál pontosan bemutattam neked az ember és a majom közös őseit.
Miért nem tartod azoknak? Milyen okból írod le azt, hogy nem mutattam be őket, amikor határozottan bemutattam őket nevekkel ellátva is azokat.
Ne dumálj félre, és ne hazudj bele szégyentelenül a topikba, hogy nem mutattam be a közös ősöket.
Nem ég le az arcodról a bőr???? Hogy tudsz ilyen pofátlanul hazudni???
hoper: "Ok! AKkor mutasd nekem a tágyi bizonyítékokat az ember és a majom közös őseire"
Halló! Ismeri valaki ezt a figurát?
Ez ennyire agyament troll, vagy esetleg tényleg retardált?
:DDD
Te jóember.
Direkt leírtam neked, hogy a közös ősök pont olyanok, amilyeneknek leírta előre az evolúció elmélet, és pont abban az időrétegben vannak azok előtt az időben, amely lények később már emberszerűek. Ez a lényeg, a többinek semmi jelentősége, hogy pontosan melyik melyikből származik. Lényegtelen.
Senki nem tudná pontosan megmondani azt se, hogy a farkasból pontosan milyen útvonalon származott le ez a kutya:
...pedig ez "nem régi" történtet, és végig ott állt a folyamat mellett az ember. Te se tudnád pontosan megmondani, hogy az isten tudja hanyadik ük-ük apád honnan való, de ha a genetikai, anatómia vizsgálatok kimutatják, hogy a családod gyökerei a Kaukázusba nyúlnak vissza a kaukázusi emberek valamelyik népcsoportjába, akkor az egy konkrét bizonyíték lesz. Ha nem is lehet pontosan megmondani, hogy melyik népcsoport a rád jellemző, az semmit se változtat azon a tényen, hogy onnan származol.
Lényegtelenek a kérdőjelek. A darwini evolúció megmondta, hogy milyen lesz a közös ős, és milyen időben kell őket megtalálnunk, és azt is, hogy milyen forma következik utána az időben.
Ezek halál pontosan így is néznek ki, amik meg lettek találva, tehát megtaláltatott a közös ős, de hogy melyik pontosan abból az időből, az teljesen lényegtelen. 100%-ra vehető, hogy valamelyik ezek közül.
Ha egy nyomozó bebizonyítja, hogy a gyilkos melyik tömbházban van, azzal az is bizonyítva van, hogy gyilkos van, és az is, hogy melyik az a tömbház, amiről szó van. Hogy pontosan melyik ember az a tömbház lakói közül, aki a gyilkosságot elkövette, az semmit se változtat azon a tényen, hogy bebizonyosodott, hogy van gyilkos is, meg az a tömbház is, amit kerestek a nyomozás során.
hoper koma!
Még mindig ez a lényeg.
Gyönyörűen látszik, ahogy működik az időben "előre haladva" az evolúció. Nincs a diagramban meghatározva a pontos útvonal, mert az átlag a lényeg, és jól látható a színek alapján, hogy a meghatározó formavilágok hogyan váltják egymást és azok egyértelműen egymásból következnek.
Ezt látjuk összesítve:
Ez még pontosabban írja le az útvonalat, mint ahogy te valaha is tudnád követni a családfádat akár csak nyamvadt ezer évig.
Plusz az evolúció létezik, és látjuk, hogy a farkast pont ugyanilyen módszerrel, és pont ugyanilyen fokozatossággal átváltoztatta kutyává.
Ennél több bizonyíték nem kell annak, aki nem teljesen hülye. Pedig ezekhez kellene még csapni azt a rengeteg egyéb bizonyítékot is, hogy a genetikai azonosságunk a csimpánzzal, hogy az emberi kisbabáknak olykor mozgatható majomfarka van, meg a többi is, amit leírtam.
Mindez bőven bőven elégséges a végső bizonyításhoz.
hoper: "Király, szóval megmagyaráztad, igazából fingunk nincs róla, hogyan alakult ki az ember,"
Tökéletesen pontosan látszik minden apró részlet, hogy hogyan alakul ki az ember. Abszolút részletremenően tagadhatatlan és nyilvánvaló átmeneteken keresztül.
Azért mert te kitaláltad azt a baromságot, hogy csak akkor fogadod el, hogy egy cseppkőbarlang magától kialakul, ha minden egyes cseppkő kialakulásának atomi útvonalát bemutatom, az a te retardáltságodnak a bizonyítéka semmi más.
Akkor fogadod el egy csillag kialakulásának elméletét, ha minden egy alakulási pontját atomi szinten bemutatom, te agyatlan? Miért kellene ilyet tennem?
Ha az elmélet fontosabb lépcsőfokainak működését a valóság visszaigazolja, akkor az elmélet teljesen működőképes és igazolt. Ennél az ember kialakulásának fontosabb lépcsőfokai sokkal pontosabban vannak tisztázva, és minden de minden tény beleklappol a dologba. Vannak közös ősök, vannak átmenetek, és minden ami csak szem szájnak ingere.
Ja!!
És mi van, ahol nincs kérdőjel? Ott tán nem evolúció működött, te kis ostobácska?
Ha elfogadod azt a részt, ahol nincs kérdőjel, akkor elfogadtat azt is, hogy ott viszont visszaigazoltan működött az evolúció. Akkor már miért ne működött volna korábban is?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!