Ha a dinoszauruszok nem halnak ki, akkor az ember meg tudott volna jelenni az evolúció során?
Ha az előember/ősember el tudott VOLNA bújni a dínók elől, aztán mindet sikeresen levadászta és megzabálta VOLNA, akkor másképpen VOLNA.
Ha a dínók nem haltak VOLNA ki, az evolúció akkor is működött VOLNA.
Erre két munkahipotézist állíthatunk fel.
1 - Az emberi evolúció a dinoszauruszoktól független ágon történt így tőlük függetlenül is kialakult volna az ember. Más kérdés hogy mennyire tudta volna megvédeni magát, szerintem igen. Képes rá az ember mert ötletes. Amúgy a dinoszauruszok korában is voltak emlősök és megvoltak "köszönik szépen" és az ember is bírta megoldotta volna a helyzeteket, ez a valószínűbb. (Az 1es válasza az kijelentés és nem bizonyított, ezt ne felejtsük el.)
2 - az evolúció "tényein" - amik majd mindegyike ingatag valamennyire de most így rakták össze - még vitáznak maguk a kutatók is így itt kiesik még ez a kérdés.
45%-os válaszoló!
Te is a kreacionista propaganda tagja vagy? Mi ez a sok sületlenség, amit ide belinkelsz?
Eredj innen a vallás kategóriába és ott hirdesd az evangéliumodat!
Kérdező!
Semmilyen cionista nem vagyok ! Dehát ezeket nem én találtam ki, hanem a tudósok !
Utolsó:
Már az is gyanús lehetne, hogy normális tudósok (Pl: Craig Venter, Richard Dawkins) ilyenekről nem beszélnek. A cikk forrása alatt azonban van egy nagyon érdekes kis szócska zárójelben: boldognapot. Az pedig egy ezoterikus magazin, vagyis a tudományos hitelessége 0. Minden bizonnyal ez lehetett a cikk forrása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!