Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha (egyik)...

Mennyire gáz, ha (egyik) régi, nagy álmom egy saját ló?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta nagyon szeretem őket, és természetesen ha majd megfelelő körülmények lesznek pár év múlva, szeretnek egyet, de nagyon.

Csak sokszor nagyon hülyének érzem emiatt, hisz a rendes emberek előbb család, gyerek után vágynak, jó karrierre stb. Nekem ezek még nem fontosak 19 évesen.

Emiatt sokszor nagyon szégyenkezem magamban, nem merem senkinek se mondani pedig kiskorom óta vágyok saját lóra

(természetesen igy felnőve tudom h nem szabad hűhó "jajeladopacc" vegyük meg. Kell ehhez első sorokban, pénz és ismeretek. Ezekből meg lehet teremteni a jó tartáshoz a körülményeket stb.. Tehát nem leány álom, kemény munka, de ez nem riaszt vissza)

2017. ápr. 26. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nem zárja ki a másikat (ló, család)

Nem gáz am. Ha lesz módod megvalósítani, akkor tedd! Ne érdekeljen más véleménye!

2017. ápr. 26. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer élsz, töltsd azzal, amivel szeretnéd. Nem mások álmait kell beteljsesítened, aki karrierre és családra vágyik, az szabadon megvalósíthatja azt. Te meg dolgozz nyugodtan azért, hogy legyen saját lovad. :) Ne feledd, bármit csinálsz, mindig találsz olyat, aki beleköt.
2017. ápr. 26. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Totál megértelek, én most 22 évesen is tojok a családra és még a komoly párkapcsolatra is, teljesen azt érzem hogy nem akarom elkötelezni még magam és ki akarom élvezni a lehetőségeimet, megvalósítani az álmaimat, ami nekem is a kutyázás, állattartás, horgászás és társai, ami a hozzám hasonló lányokat pont nem érdeklik annyira! :D

Amúgy amíg tanultam engem is feszélyezett ez az egész társadalmi elvárás, de ahogy elhagytam azt a feslett közeget szinte kinyíltam, nem szégyelltem már senki előtt semmit és felvállaltam, hogy nekem igenis ez fontos. Valósítsd meg az álmodat, ha nem most akkor 3-5 év múlva, de ne hagyd magad mások által eltántorítani tőle! :)

2017. ápr. 26. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok vele :),Semmi kedvem a családosdihoz a karrierhez ami amúgy se lesz soha jó stb,tele az udvarunk a az én kis állatkáimmal,ők vannak nekem barát helyett és mikor haza érek elmegy minden gondom miattuk,amint tudsz szerezz egy lovat,csak a javadra lesz,azt meg verd ki a fejedből hogy ez gáz!Nem vagyunk mi városi senkik.Nekik talán gáz.De ha szeretsz valamit ami jó és természetes akkor az nem gáz.
2017. ápr. 26. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, engem is kicikiztek azért, mert ennyi idősen rajongok az állatokért és több különböző háziállatom is van.Bár nem ló, de attól még cikiznek, hogy más ennyi idősen gyereken gondolkozik, én meg azon, hogy milyen állatot tartsak még és a meglévőknek hogy adjak meg még több mindent.

Szerintem nem vagyunk egyformák, ne érezd magad ezért rosszul.

Egyébként én úgy gondolom, hogy állatok mellett is lehet ugyanúgy dolgozni, megházasodni és gyereket vállalni is.

Sőt, azok a gyerekek is imádni fogják, hogy anyu állatbolond és van állat a háznál.

Volt több barátnőm, akinek az anyja utálta az állatokat és semmit nem engedett meg tartani a ház körül. Szerintem ez sokkal rosszabb, mintha lazábban állsz a témához.

A ló amúgy valóban sokba kerül és érteni is kell hozzá.De ahogy látom tisztában vagy vele és felelősségteljesen vágnál bele.

Én nem látok benne rosszat.Csak nyilván párválasztásnál ezt tisztázd és ne bonyolódj bele olyan kapcsolatba, ahol a másik fél utálja az állatokat.Mert sok konflikuts lesz belőle.

2017. ápr. 27. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ábrándozok róla, terület megvan, karám, istálló megvan, teljes éves takarmányt tudnám neki saját kaszálóról fedezni. Csak félek a ló tartásától, nem értek hozzá. Ezt könyvből nem lehet megtanulni szerintem, olyan ismerősöm meg nincs a közelben, akitől ellophatnám a tudást...
2017. ápr. 28. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Az a baj hogy te együtt akarod lovat és ahoz a körülményeket megteremteni..ezaz ami gáz 19évesen,hogy nem látod át.

Igen rengeteg pénz egy ló,és mégtöbb a tartása.

Normális esetben előbb van a pénz és utána a ló.

2017. ápr. 30. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!