Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mondanátok ilyen hobbiállatokat?

Mondanátok ilyen hobbiállatokat?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem harap, nem karmol, mert nagyon elegem van már belőle, hogy a macskák csak úgy megkarmolnak, kutyák csak úgy megharapnak. Lakásba lenne, és szeretném az ágyba is bevinni. A zöld levelibékára gondoltam de nem hiszem, hogy az a lejgobb, mert a szülők sem engednék meg szerintem. Esetleg teknős? :/ vagy valami más?

2016. aug. 24. 19:37
 1/9 anonim válasza:
Tengerimalac
2016. aug. 24. 19:47
 2/9 anonim válasza:
Törpesün
2016. aug. 24. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi hely, milyen felszerelés, mennyi pénz (mind az állatra és annak a helyére és a szükséges dolgokra, mind a fenntartására és az esetleg adódó költségekre) és persze mennyi időd lenne rá?
2016. aug. 24. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Tengerimalac ha neveled és tanitod mert ha nem akk karmol es harap
2016. aug. 24. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Teknos, nekem is van ekszertekim es ha kiskoratol magadhozszogtatod (naponta kiveszed setal a szobaban, jatszol vele) nagyon ragaszkodo lesz. De vigyazz mert a tekik tarsas lenyek egyedul elpusztulnak a maganyba szoval ajanlatos 2 teki de az mar maceras...
2016. aug. 25. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja es a teki karmolhat de nem harap csak max etetes kozbe felreharaphat, es karmolni is csak akkor karmol ha fogod de az se katasztrofa
2016. aug. 25. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Kutya,macska,teknős,hörcsög,papagáj,hal,nyúl,sün,hüllők.

Mennyi pénzed és időd van rá?

2016. aug. 25. 09:12
 8/9 toma781 ***** válasza:

Dzsungáliai törpehörcsög

Kicsi, kis hely kell neki, egyedül is elvan és általában nagyon szelídek

2016. aug. 27. 23:28
 9/9 nemjuteszembesemmi49 ***** válasza:

a kaméleonok nagyon tűrhetőek, közülük én a törpekaméleont javasolnám leginkább.

nem kell neki nagy terrárium se és az etetése sem túl drága

2016. aug. 30. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!