Hogyan tudnám meggyőzni apukámat arról hogy lehessen patkányom?
4es...az nyest vagy görény, nem patkány...
1es...a patkányok nagyon okos állatok, baromi tiszták, nekem is volt, ( és szinte minden egyébb rágcsáóm is /fehéregér, japán táncoló egér, törpehöri, tengerimalac/ de ők voltak a kedvenceim)
Kedves kérdező. Magyarázd el apukádnak, hogy a patkányok alomhasználók, nem az egész ketrecbe ürítenek, hanem csak az alomba, ellentétben a többi kisebb rágcsálóval, és ugyan a vizeletük valóban büdös, ha nincsenek tisztítva, de az alomhasználat miatt nagyon könnyen lehet tisztítani minden nap :) ( ellentétben az egerekkel akiknek vagy kiszórod a teljes forgácsot, és vehetsz 2 hetente, vagy hozzászoksz a szaghoz..)
Illetve mutasd meg neki ezt a videót. Akinek ettől nem lágyul el a szíve, annak kőből van. :)
# 3-as vagyok ! 4#-es te vagy a 4-es ! XD
De gondolom nekem írtad , hogy az nem patkány. De az volt mert sikerült elkapni.
Sőt, ha van a közelben patkányos (szinte minden városban van) akkor akár "randit" is szervezhetsz apukádnak velük.
Amúgy beismerem nem mind pedáns, az egyik patkányom, bár ritka eset de csakazért is mindenhova odapisil. Viszont nem büdösek ha takarítod, bár valamiért az enyémnek ha nagyon közelről szagolom )kb beletúrom az orrom a szőrébe) tyúk szaga van WTF?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!