Patkányom bolhás, hogyan lehetne ezt megoldani?
Sziasztok!
Sajnos nem tudom pontosan hány hetes,mivel múlthéten hoztuk el őt magánszemélytől,akik ezzel foglalkoznak.
Eléggé gyakran vakargatja magát,és a farkán is vannak apró "kiütések" gubók,amik barátnőm szerint bolhát jelent. Neki 2 évig volt patkánya,kiskora óta ő nevelte föl,tehát elhiszem neki amit mond.
Valami javaslat ez ellen? Gondolkodtam a csöppeken,amit macskákra is szoktak kiadni,de félek az valamiféle légúti bajt okozna nála sajnos :/ nyakörvet pedig leszedni se perc alatt,megfojtani meg nem is szeretném...
Ha lenne valakinek valami ötlete,szívesen meghallgatnám! :)
18/F
Vidd el dokihoz, mert én inkább atkára tippelek, a bolhát látni lehet. Ez alapján próbáld beazonosítani: [link]
De a lényeg, hogy sajnos egyiket se ajánlott csak úgy otthon kezelni, ide szakértő kell.
Köszönöm!
De elvittem dokihoz,és kiderül vitaminhiányos volt,és le volt gyengülve,vitamin meg szteroid injekciót kapott 1 héten át,és utána már semmi baja nem volt :)
Tápot is vitamin gazdagot kap,azóta a szőre is szép sűrű,fényes,és nem tüsszög sem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!