Szüleim nem engedik hogy háziállatom legyen, hogy tudnám meggyőzni őket?
Már régóta szeretnék magamnak egy kis terráriumi hüllőt, egy gekkót, vagy valamilyen kisebb gyíkot.Apám meg is engedné, de a nevelőanyám a fő akadályozó tényező, ugyanis ő szerinte "lesz@rnám, mint minden mást", meg hogy ő nem akar egy "koszos állattal" egy lakásban lakni.
Gondoskodni gondoskodnék róla, eddig már volt 2 kutyám, 2 macskám, 3 papagájom, és egy csomó halam, de most már ezek nincsenek meg lassan 5 éve.Amíg voltak, addig mindig játszottam velük, ha kellett vigyáztam rájuk, etettem őket, gyakran sétálni is elvittem őket, és ezt apukám tudja is.Csak a nevelőanyám...
Mit gondoltok hogy tudnám valahogy meggyőzni őket?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Már próbáltam azt is.2 éve beszéltem nekik először a témáról, akkor apám azt mondta:"Majd ha lesz úgy rá pénz, akkor kapsz egyet."Nevelőanyámnak kb. ugyanaz volt a reakciója mint most, és akkor még kertesházban laktunk (igaz azt is béreltük).
Igazából már simán kaptam volna egyet, ha a nevelőanyám nem így állna hozzá a dologhoz.
Egy ideig hagyd a témát később majd sikerülhet...
De nem értem ha tied a lakás akkor elvileg azt csinálsz benne amit akarsz.
Nekem sem ment egy ideig de már van egy éve kutyám .
egyszer csak belemennek majd ha egyedül élsz...
Részemről ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!