Hogyan tudnám leszoktatni a csikómat a harapásról?
HÚÚÚ , először úgy olvastam ,h hogyan tudnám leszoktatni a CSIKLÓMAT a harapásról ? :D:D
Amúgy , üsd meg a tenyereddel az orrát , mármint azt a részt... állítólag az nagyon érzékeny pont...
A ló helyébe ha megütnének én úgy visszaharapnék, hogy csak na. Aztán soha többé nem engednélek közel magamhoz. Nem tudom, hogy van-e lovuk azoknak akik az előző válaszokat írták, de ha gondolod, üsd meg nyugodtan, kurv@ra szeretheted a lovad... Én mit meg nem adnék azért, hogy legyen egy lovam, akit símogathatok, szerethetek, vele lehetek, másoknak meg van és ők meg halálra verik szerencsétlent. Persze, hogy harap.
Bocs a durva szavakért, de ez a "üssük amíg egy érzés nélküli robot nem lesz a lóból" ma már annyira általánosan elfogadott, hogy elég könnyen felb@ssza az agyam ha arról van szó.
Ha megütöd azt közlöd vele: félj tőlem, én bántalak!
Szerencsétlen lónak nyilván van már kellő rossz tapasztalata, hogy megvédje magát.
Persze lehet mentegetőzni, hogy már nem használ semmi sem, de ez akkor sem emberi módszer. Ha már nem tudsz vele mit kezdeni, akkor basszus itt vagyok, bármikor, tárt karokkal várom...
Add el egy megfelelő embernek, csak ne üsd.
Amint megütsz egy lovat a te emberi méltóságod szenved csorbát, és nem a lóé.
18:05 vagyok.
Azzal, hogy simogatod meg szeretgeted a lovad az egy gyönyörű dolog.
De gondolom még nem találkoztál olyan lóval amit így dédelgettek és az ember fejére nő. Mert egy több száz kilós állat esetében ez életveszélyes.
Nem agyonverni kell.
A csikók harapnak. Ez természetes, mivel játszanak. Csak én nem akarok a játszópajtása lenni, mert elvárom hogy tiszteljen.
Ezért írtam én pl azt hogy kiabáljon rá és hangosan csapjon oda. Ha egyszer megfigyelsz egy ménest, sokkal durvább dolgok mennek ott, mint az hogy én rákiabálok a lovamra, hogy ne harapjon belém.
Láttam én már pár plasztikázott testrészt lóharapás miatt.
Úgyhogy lehet szeretgetni meg dédelgetni, de ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!