Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen pók lehet ez?

Milyen pók lehet ez?

Figyelt kérdés
Néhány éve többször is láttam a kertünkben olyan pókot, aminek nagy piros potroha volt, és négy fehér pötty volt rajta.
2010. márc. 14. 16:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kinek és miért?
2010. márc. 16. 22:12
 22/26 A kérdező kommentje:

Nekem kellene. Egy másik dologgal kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést. Ha megtennéd, hogy egy privát emailben leírod az e-mail címed, akkor azt nagyon megköszönném. :)

Zoológiával kapcsolatos lenne.

2010. márc. 17. 16:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Küldtem e-mailt, megkaptad? Ha nem leírom a címem.
2010. márc. 18. 00:48
 24/26 A kérdező kommentje:
Igen megkaptam köszönöm, és már el küldtem az e-mailem. :)
2010. márc. 18. 15:49
 25/26 anonim válasza:
Megvan! Én is láttam ilyet, fotóm is van, csak nem tudom ide feltölteni. Az én pókom potroha padlizsán színű volt és hatalmas. Júliustól októberig látható, száraz füves helyeken, réteken található meg. Potrohának színe lehet világoszöld, sárga, narancs, piros, mély barana színű. (meg padlizsán) Neve: négyes keresztespók
2011. szept. 11. 12:26
 26/26 anonim válasza:
És nem olvastam róla olyasmit, hogy pár percen belül végezne emberáldozatával! Na, azért Hüvelyk Matyiért nem tenném tűzbe a kezem! :-) Rovarevő.
2011. szept. 11. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!