Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy változhatnék vámpirrá?

Hogy változhatnék vámpirrá?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam Mar egy varázsigét, De nemjott be. Fozet receptet nem talaltam, De ha irsz azt megkoszonom. Esetleg személyes tapasztalat is lehet ha valakinek mar sikerult atvaltozni.

köszi ^^

2015. júl. 6. 13:44
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
igen,beutal a phszihiátriára
2015. júl. 6. 14:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Az kellene ezeknek a kezelés, csak humorizálnak, de egy idő után nagyon unalmas...
2015. júl. 6. 14:43
 13/22 anonim ***** válasza:
akkor miért reagáltok rá? :D nektek kéne pszichiátria :D kényszeres kommentelgetés mindenhova...unalmas egy idő után
2015. júl. 6. 14:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Pszichiatrian voltam. A Pszichiatrian egy hetutan elkoltozott, aztmondta hogy most neki lessz szugsege a kezelesre. De nembaj megvarom Misi bacsit :3
2015. júl. 6. 16:16
 15/22 anonim válasza:

[link]

Akkor ezt tudnám ajánlani, csak vigyázz, itt is sok a csaló! :D

2015. júl. 6. 22:13
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az ebay eszembe se jutott de tényleg találtam ilyen varázslatot.
2015. júl. 7. 19:05
 17/22 anonim ***** válasza:
sikerült átváltoznod? :D
2015. júl. 8. 14:13
 18/22 A kérdező kommentje:
ha megérkezik a varázsital, akkor elmondom sikerült-e. de még pár nap tuti lesz mire megjön.
2015. júl. 8. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
jó, de linkelj majd képet magadról!! :D :D
2015. júl. 9. 08:36
 20/22 A kérdező kommentje:
ma megjött a cucc ebayről, barátnőm rendelte meg. nemtudom mi, valami porok meg lé ilyen kékszínű volt, meg papirok elég jóltudok angolul és kb értettem is. megcsináltam a varázsitalt aztírta hogy főznikell. nos mivel anyu valószínüleg hülyének nézettvolna és a cspból engedtem forró vizet, készlett a cucc megis ittam aztán vártam. ez kb 3 órája volt és még mindig semmi. de csillognise csillogok (nem mintha akartam volna) inkább fogakat szeretnék, de igazit jófélét. visszalehet küldeni reklamálni hogy nemjöttbe és kérek egy hatásosabbat? vagy lehet főznömkellett volna. lehet rendelek mégegyet...
2015. júl. 14. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!