Hogy változhatnék 22 fiú? Még kapcsolat előtt veszekszünk?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy 22 éves vagyok és 2 lányt is ez miatt elvesztettem, még nem is járunk de folyton veszekszek és megsértődök, Túl Görcsös vagyok kapcsolat terén :( Szeretnék ezen változtatni most van egy lány kilátásban az a baj hogy azt írta még nem szerelmes belém , de egy barátnőjére féltékeny volt mikor beszélgetett velem, Sokat veszekedtünk és azt mondta nem akar engem hitegetni hogy szeret. Én tényleg sokat hibáztam és tudom ha most nem változtatok amíg menthető a helyzet akkor nem lesz esélyem változtatni! :) Segítenétek légyszíves. Szeretnék lazább lenni :)2015. febr. 26. 22:51
1/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a második kapcsolatomba elvesztettem a bizalmam és ha besértődök nem úgy viselkedek ahogy kéne éppenség ! :)
2015. febr. 26. 22:52
2/6 anonim válasza:
Legyél laza, mint a riga lánc :) Flegmázz vele, az biztos bejön :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem ö éppenség olyan lány ha flegma vagyok az nem jön be neki :) ö inkább olyan akinek szíveket kell írkálni és szeretgetni ! :)
2015. febr. 26. 23:00
4/6 anonim válasza:
Engedd át a kapcsolat irányítását Istennek/Mohamednek/Buddhának/a szerencsének/egy földönkívülinek vagy bárkinek, akiben hiszel. Sokak teljes kontrollt akarnak szerezni a párjuk felett is és plusz feszültséget okoz, mikor ez nem sikerül - és lévén, hogy jobbára egy egészséges individuális személyről beszélünk, ez nem is fog soha sikerülni (elnyomni valakit nem ugyanaz, mint teljesen kontrollálni). Szóval segíthet, ha tényleg keresel valamit/valakit, aminek/akinek átadhatod és te végzed a saját dolgodat, azaz élsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen pont ez a bajom hogy nem irányítom és ettől félek! Tudom hagynom kell hogy a dolgok maguktól jöjjenek ! :)
Heti egyszer találkozunk, de túlságosan rágörcsölök és sietetem a dolgokat! Megpróbálok többet haverokkal logni. Az a baj hogy már netfüggö vagyok! Kéne valami lazítás csak most hogy tüdőgyulladásom van futni se tudok sajnos :(
2015. febr. 26. 23:38
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos most megírta hogy 2 hónapja van pasija mellettem.
2015. febr. 28. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!