Melyik állat legyen?
Sziasztok! :) Emeletes házban lakom. Szeretnék háziállatot de nem tudom melyiket válasszam. Eddig amire gondoltam: Tengerimalac,hörcsög,sün.
Nektek van valami ötletetek? Halat nem szeretnék, se kutyát se macskát. 12/l vagyok, eddig még nem volt állatom. :)
Amelyik jobban belefér az életviteledbe.
Tengerimalac: batár nagy ketrec, társas jószág, vagy azonos neműeket kell együtt tartani, vagy ivartalaníttatni, visít, nappali életmód.
Hörcsög: apró jószág, nem túl nagy ketrec, egyedül kell tartani, rövid élettartam, hajnalban és alkonyatkor aktív.
Sün: batár nagy ketrec, éjszakai életmód, félvad & foglalkozásigényes: ha nem tudsz vele napi szinten foglalkozni, nagyon könnyen visszavadul, költséges: az alap étrendje jó minőségű macskakaja (Royal Canin, Hill's , Eukanuba, Pro Plan, Acana, Josera) élőeleséggel, zöldséggel gyümölccsel, husival stb. + háromhavonta féregtelenítés. Szóval ehhez erőteljesen kell a szülői segítség.
A 12 éves unokatesómnak hörcsöge van, saját zsebpénzből látja el, utánanézett a tartásának, szelídítésének stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!