Hol kell tanulni ahhoz hogy az ember állatidomító legyen vagy állatgondozó pl állatkertben?
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ha itthon akarsz eljutni egy állatkertbe, vadasparkba, egyéb hasonló helyekre, akkor mondj le erről - Magyarországon az ilyen állatgondozó helyekre kihalásos alapon lehet bejutni... =-[
(Legszívesebben, ha tehetném, én is állatkertben dolgoznék, még a szart is szívesen lapátolnám, csak ott legyek az állatok közelében... de nem... oda lehetetlenség (kihalásos alapon) bejutni...)
Igen ez sajnos nekem is eszembe jutott. Eredetileg színész vagyok de abból megélni sem könnyű úgyhogy szeretnék valami mást is tanulni de a színészeten kívül nem érdekel semmi, csak az az állatgondozás, meg esetleg még az üvegkészítés ami szintén nagyon nehéz lenne. Meg szeretek alaprajzokat csinálni de nem számítógépes programmal.:D
De értem amit írtál és köszönöm hogy válaszoltál.
Naja.
Lehet biológus, erdész, agrármérnök és/vagy okj-s állatgondozó képesítésed, esélyeid nem sok.
Az országban van még kétmillió ilyen érdeklődésű ember.
Állatgondozói (állatkertben) állás meg párszáz.
Állatmenhelyre mehetsz ingyen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!