Az igaz, hogy egy ember évente álmában minimum 3 egeret megeszik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 10:02
2/14 anonim válasza:
LOL Szerintem hívjál rágcsáló irtót.
4/14 anonim válasza:
Honnan vetted ezt a baromságot?
5/14 anonim válasza:
Igen, majdnem. Ez egy rossz fordítás eredménye.
300 pókot eszel meg.
Azt írták,
three hundred spider
Aki neked fordított, az three mouse-t fordított, a hudred-et meg benézte.
Na tehát a hír, hogy te nem eszel meg álmodban 3 egeret, hanem 300 pókot eszel meg.
6/14 anonim válasza:
Nem igaz. Ez is csak városi legenda. Nincs rá semmilyen bizonyíték, vagy szakirodalom, ami alátámasztja. Ettől még nyilván előfordulhat, hogy valaki lenyel álmában pókot, vagy bármilyen más apró bogarat, rovart.
7/14 Junior46 válasza:
Ha nagyon biologizálni akakrunk akkor sztem lazán megvan a 300 mivel a poratkák állítólag a pókok családja tartoznak :D De amúgy hülyeség én eddig csak 20nál járok és 25 éves vagyok :D :D :D
8/14 anonim válasza:
Én már a másodikat is kihánytam, a harmadikra rá se tudnék nézni.
10/14 anonim válasza:
Hogy is gondolod ezt az egérevészetet?
Évente háromszor azt álmodod, hogy egeret eszel, vagy pedig annyi az egér a lakásodban, hogy éjjel, amikor tátott szájjal alszol, az egérke bemászik a szádba, te pedig elrágcsálod és megeszed?
Nem félek az egértől, de mindkét változat baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!