Milyen állatom legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kisállatot, ami kisebb mint egy kutya, vagy macska de mégis ragaszkodó és szeret kézben lenni.
A válaszokat előre is köszönöm:)
2015. márc. 25. 21:44
3/10 A kérdező kommentje:
Vadászgörényen is gondolkodtam.
Nyuszim már van.
2015. márc. 25. 21:55
4/10 anonim válasza:
Szerintem elég nagy állat vagy te is! Puszi: Bogi Mami
5/10 anonim válasza:
A vadaszgoreny pont nem a "szeret kezben lenni" szinonimaja...
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne legyen görényed, ha még azt se tudod milyen állatot akarsz. Egy görény tartására fel kell készülni!
7/10 anonim válasza:
Csincsilla? Azt mondják róla hogy nem igen szeret kézben lenni, de ez alól is vannak kivételek! Esetleg ha nem ragaszkodsz ahhoz, amelyik szeret kézben lenni, akkor esetleg kisemlős, hörcsög, tengerimalac? :)
8/10 anonim válasza:
Patkány esetleg?SOk helyen utánaolvasgattam a tartásáról,nagyon jól meg lehet szelidíteni,hallottam egy emberről,aki pl a pulóverében hurcolja mindenhova magával,csak sajnos nem hosszú életű állatok.
9/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__5709606-d..
Itt egy kicsit vesézgetik a csincsillát, t.malacot, degut
10/10 anonim válasza:
Kisebb mint egy kutya ės ragaszkodó? Kullancs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!