Milyen állatom legyen?
Van kutyád... egy kutyának minimum meg kéne add a 2 órát (séta+játék minimum ennyi), cicának (ha azt akarod, hogy nem unatkozzon, mert ha unatkozik, akkor neki nem jó) is minimum 1 órát kéne adj. A ló is igényel 1-2 órát. Eltelik 5 óra már. Alszol 8 órát. Dolgozol/Tanulsz kb. 9 órát. (ez már 22 óra) még kell egyél, igyál, pisilj, kakilj, főzz, tusolj/fürödj ez legalább 2 óra.
+ szórakoznod kell állatokon kívül is, nem? Az általánosan a diákoknak 3-4 óra szokott lenni
És még 3-4 órát egy újabb állatra szánnál?
Hmm, én egy számológépet ajánlok neked :)
Szerintem bőven elég egyszerre ennyi,ezek mind olyan állatok amelyek közül egyikkel többet kell foglalkozni mint a másikkal!
Foglalkozz ezekkel,vagy őket már meguntad?
Vadonból befogni pedig nem szabad mert a legtöbbjük védett,és igen,van utánuk büntetés is!
Akkor jóformán:
A ló a barátnődé, és a ló is érezheti, hogy a barátnőd a gazdája.
Ha a cicákról anyud gondoskodik, akkor nem mondhatod magadénak, attól, hogy 2 percet simogatod majd tojsz rá.
Kutyával 30 percet? o.o milyen fajta egyáltalán?
Tengerimalac... gondolom egyedül tartod, ha ennyit szánsz rá, de szerintem így is kevés, ha egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!