Milyen állatom legyen?
Ezen utolsó válaszod kedves kérdező,megkérdőjelezem hogy igaz....
Ha valóban vannak állataid,akkor azokkal foglalkozz,TE állataid legyenek,de gyanítom hogy nem vagy még elég idős ahhoz hogy 100%-ban vállalj felelősséget akár egy hangyáért is.
A kutyafajtát nem személyeskedésért kérdeztem (azt hittem egyértelmű a miértje, de ha nem, akkor elmondom:) néhány kutyafajta több mozgást igényel, és furcsának tartottam, hogy fél órával betel vele.
Már láttam kérdést Bullmasztiff-al kapcsolatban. Tényleg kicsit lusta kutyák, de akkor sem értek egyet a fél órával. Szerintem fáraszd kicsit jobban.
És nem akarlak leszólni malac szaporításért, de minek kell neked ennyit fedeztetni őket?
Na és itt olvastam még a Bullmasztiff-ről:
Kicsit idézek:
"...Mozgásigénye: A bullmasztiff mozgásigénye átlagos. Elegendő számára, ha naponta néhányszor rövid sétára viszik, s eközben olykor arra is lehetősége nyílik, hogy pórázon fusson és játszadozzon egyet. ..."
Nem tudom, hogy ki-hogy érti, de talán este még egyszer megsétáltathatnád és lefáraszthatnád :)
Amúgy visszatérve az OFF-ból, már írták, hogy tilos a vadonból befogadni állatot, szóval vagy adj néhány ezrest még megvételére :)
Amúgy ha ennyi állatod van, akkor inkább élj velük! a helyedben én lennék a legboldogabb állattartó. Gondolj bele... lovacska, malacok, macska, kutya c:
Kicsit szánj ezekre több időt, és meglátod, hogy épp elég ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!