Milyen állatokkal kapcsolatos foglalkozások vannak? Legyen szíves aki tud az írjon ötleteket.
Figyelt kérdés
Már el kéne döntenem merre is akarok tovább tanulni de sajnos az állatorvosi lehetetlen :(2014. okt. 8. 08:10
1/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz felsorolni kapásból egy tucatot ès mèg a google használata se ismert, akkor lehet nem kène állatokkal foglalkoznod mivel az a nullánnál több agytevèkenysèget igènyel.
2/7 anonim válasza:
Juhászképzés van már egyetemi szinten is!
3/7 anonim válasza:
tenyésztő még jövedelmező is lehet
4/7 Kései Sirató válasza:
Lehetsz állatorvos mellett asszisztens, egy ismerősöm rendes ápolói végzettséggel asszisztens állatorvos mellett. Ezenkívül dolgozhatsz állatkertben, és amit már más is említett , lehetsz tenyésztő, pl fajkutyákat tenyészthetsz, úgy tudom engedély kell hozzá.
5/7 anonim válasza:
miért lehetetlen az állatorvosi? még sok idő van érettségiig
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Első válaszoló te meg honnan veszed hogy nem tudok egyet se??! Valószínű azért írtam ki ezt a kérdést mert kíváncsi voltam hogy azokon kívül amiket ismerek mik vannak... Falusi vagyok ugy hogy szerintem még többet tudok mint te de ISMÉTLEM azért írtam ki mert hátha nem ismerek valamit
2014. okt. 8. 13:23
7/7 anonim válasza:
Kutyatenyésztésből nem fogsz megélni! A tenyésztők (egy jó tenyésztő nem a pénzért hanem a fajta szeretetért csinálja) úgymond mellék állásban csinálják.
www.domusoptimakhe.com/a-felelos-allattartasrol/a-kutyatenyesztes-ara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!