Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít hogy...

Titeket nem idegesít hogy lekritizálják a többieket hogy "te nem is szereted a kiskutyádat"?

Figyelt kérdés
Meg ilyenek.Kritizálnak,mit tudnak ők rólúnk?Meg szerintük én rosszúl tartom a kiskutyámat.Ez idegesít.De a legjobban az idegesít hogy szerintük én nem szeretem a kiskutyámat.Hát pedig imádom.És sajnos már a másik kutyánk öreg és lehet hogy nem sokára elhuny.Amit nem szeretnék SOHA :'( :(
2009. dec. 18. 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Könyvből nem lehet megtanulni kutyát nevelni.A szakirodalom csak egy sémát ad,de minden kutya egyéniség,más.

Attól,hogy tudod,mit lehet neki enni adni(ez is nagyon fontos dolog egyébként)még nem biztos,hogy jól szereted.

2009. dec. 19. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Konkrétan miből gondolják, hogy Te nem szereted? Mi volt, amiből erre következtettek? Mert lehet, hogy igazuk van...

DE innen nézve ezt nem hinném, hogy bármelyikünk is meg tudná neked mondani!!!

Beszélgess sokat kutyásokkal, az sokat segít. Rámutatnak olyan dolgokra, amikre talán nem is gondolsz, hogy kellhet, mert arról nem írnak a könyvek.

Sok szépet nektek! :)

2009. dec. 19. 23:11
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Linket adnál?
2009. dec. 20. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
hát ez engem is idegesit!
2009. dec. 20. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem tudom ki ez a kérdező. Akinek egy öreg tacskója van kikötve a hátsó kertbe, és a nagymamájánál szaporodott palotapincsiből akart hazavinni egyet. És mindenki leoltotta őt, hogy szaporító, meg rosszul bánik a kutyával. Szerintem ő lesz az. :)
2009. dec. 22. 19:54
 16/18 A kérdező kommentje:
nem nem én vagyok az.De én is írtam neki.És hihetetlen miket csinál.De én felvette mmsn-re.És már megvan a kiskutyája és aszt mondja hogy boldog.Eszt higgyem is el?Jah meg aszt mondta hogy télre pent van a nyári konyhájukban.Ami az udvaron van.Aszt mondja meleg van bent.Higgyem el?
2009. dec. 22. 20:54
 17/18 dóriyyi válasza:

Sajnálom! De ne vedd komolyan az ilyeneket! A legjobb ha nem is reagálsz rájuk, mert az a legnagyobb bosszúság nekik! De ez manapság(kritizálás) mindenre jellemző! Ne keseredj el! Biztos ari a kutyád. Szeressétek egymást nagyon!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2009. dec. 22. 21:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi.És igen nagyon ari.És neked is Boldog Karácsonyt!
2009. dec. 23. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!