Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ötletek állatvédelmi kampányra?

Ötletek állatvédelmi kampányra?

Figyelt kérdés
Valami olyan kéne, ami üt, mindenki figyelmét megragadja, de nem sablonos.
2009. dec. 15. 22:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, bár konkrétan a kérdésre nem sokan válaszoltatok. :) Természetesen nem csak úgy vaktában választok ki egy állatmenhelyet, aminek kampányt szeretnék készíteni, ott évekig önkénteskedtem, a létező legtisztább, legtisztességesebb menhely szerintem kis hazánkban, ami csak van:) És nem altatnak állatot, ahol altatnak, az sintértelep, nem menhely.

Utolsó hozzászólónak: ha nem is értesz egyet a többiekkel, ilyet akkor se kívánj!!!!!!! Így csak magadat minősíted...Senki sem mondta, hogy a gyerekek nem fontosak! De nekik legalább ott van a családjuk, a szüleik. Jó esetben persze. A kidobott állatoknak senkijük sincs.

Várom az ÖTLETEKET a kampányra!!!!!!

2009. dec. 16. 11:32
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

10:28 -as !

Ne aggódj annyira , ezért a nyomorék beszólásért kapsz te még az élettől bőven , csak nehogy vissza felé süljön el ! És nem etetek szar pedigrével, Royal Canin tápot adok mind a 4 kutyámnak enni + főzők nekik!

Ami olyan havi 40 ezer ft !

PUSZTULJON A FAJTÁD , TE LELKILEG NYOMORÉK !

Szívesen a nyakam köré tekerném a bőrődet, és még egy pár szép kesztyűt és felhúznék a bőrődből !

Tetves dög ?? Jaj de szép neved van , gondolom ez magadról írtad... hisz mindenki magából indul ki !

hehe

2009. dec. 16. 11:54
 13/25 anonim ***** válasza:
09:55-ös ! Szerintem is:) csak ezt nem írtam oda az utolsó kommentemhez :)
2009. dec. 16. 11:55
 14/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező !

Utolsó 2 vagyok :)

Melyik menhely az ?? Merre van milyen megyében ??

Tuti hogy az Ország másik végében laktok :S

Valahogy a tv-be kellene bekerülni , meg még újságba valahogy , ki kell nyomozni hogyan .... aztán összehozni egy kisfilmet vagy valamit ...ha újságba akkor meg képeket , és egy kis olvasnivalót !

És felhívni a figyelmet arra hogy jön a petárda szezon , és jobban figyeljenek az állataikra... mert a menhelyek befogadó képessége már már igen csak szűkös !

És mots jön a dömping majd :(

Előre reszketek ....

Nos??

2009. dec. 16. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az ivartalanításra is fel kell hívni az emberek figyelmét ! Én arra is gondoltam ... bár én nő nemű lény vagyok .... hogy összefogni , és aki szól hogy itt és itt látott állatot akit csont sovány pl, láncon van , verik ahhoz elmenni , és elkobozni a kutyáját !

Tudom hogy a menhelyek befogadó képessége nem olyan hű de sok , no de akkor is tenni kell valamit !

Nekem van kocsim... én lehetnék a sofőr :)

Méág belegondolni is jó nem ?

2009. dec. 16. 12:02
 16/25 A kérdező kommentje:

Szia!

Konkrétan a Noéra gondoltunk. De sajnos már csak januárban tudjuk elkészíteni, mert nem szeretnénk elkapkodni egyrészt, másrészt sikerült remek csapatot összerakni, szuper fotósokat beszervezni, akik decemberben már nem érnek rá, így a petárda téma már nem lesz aktuális.

Valami más ötlet?

Január első heteiben tartunk ötletbörzét, szóval addig mindent örömmel fogadok:D

(és köszi, hogy Te végre a kérdésre válaszolsz:))

2009. dec. 16. 12:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Kedves 12:02-es!!

Nagyon aranyos vagy!:) És ne aggódj, mert ha komolyan gondoltad, amit mondtál, akkor mindenképpen megjegyezlek, és tuti, hogy fog adódni olyan eset, amikor szükségünk lesz a segítségedre!

Még egyszer köszi!

Ui.: Amit írtál, azt természetesen csinálják az állatmenhelyek, mentenek , és koboznak el állatokat, de kevés normális állatmenhely működik, a férőhelyek végesek, kidobott állatból pedig rengeteg van...:(

2009. dec. 16. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Az utolsókat mind én írtam :)

Ha lesz még valami akkor megírom :)

2009. dec. 16. 14:21
 19/25 anonim ***** válasza:
38%

10.28-as idiótának:szerencsére nincs gyerekem,nem is akartam soha,így nem lehet rákos sem :).

Te meg biztos cigány vagy,azok kedvelt szófordulata ez."Kultúrátokra"jellemző beírás...

Bár az nagy szám,hogy egyáltalán írni tudsz,nálatok nem is olyan gyakori.

2009. dec. 16. 15:01
 20/25 anonim ***** válasza:
75%

15:01-es !

Most esett le nekem is !

Igazad van , az a rákozódás a cigányok körében divat !

No meg az állatok putriban tartása is , úgy tartják az állatokat ahogy ők is élnek !

Hogy pusztulnának ki mind ahányan vannak!

2009. dec. 16. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!