Ötletek állatvédelmi kampányra?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, bár konkrétan a kérdésre nem sokan válaszoltatok. :) Természetesen nem csak úgy vaktában választok ki egy állatmenhelyet, aminek kampányt szeretnék készíteni, ott évekig önkénteskedtem, a létező legtisztább, legtisztességesebb menhely szerintem kis hazánkban, ami csak van:) És nem altatnak állatot, ahol altatnak, az sintértelep, nem menhely.
Utolsó hozzászólónak: ha nem is értesz egyet a többiekkel, ilyet akkor se kívánj!!!!!!! Így csak magadat minősíted...Senki sem mondta, hogy a gyerekek nem fontosak! De nekik legalább ott van a családjuk, a szüleik. Jó esetben persze. A kidobott állatoknak senkijük sincs.
Várom az ÖTLETEKET a kampányra!!!!!!
10:28 -as !
Ne aggódj annyira , ezért a nyomorék beszólásért kapsz te még az élettől bőven , csak nehogy vissza felé süljön el ! És nem etetek szar pedigrével, Royal Canin tápot adok mind a 4 kutyámnak enni + főzők nekik!
Ami olyan havi 40 ezer ft !
PUSZTULJON A FAJTÁD , TE LELKILEG NYOMORÉK !
Szívesen a nyakam köré tekerném a bőrődet, és még egy pár szép kesztyűt és felhúznék a bőrődből !
Tetves dög ?? Jaj de szép neved van , gondolom ez magadról írtad... hisz mindenki magából indul ki !
hehe
Kedves kérdező !
Utolsó 2 vagyok :)
Melyik menhely az ?? Merre van milyen megyében ??
Tuti hogy az Ország másik végében laktok :S
Valahogy a tv-be kellene bekerülni , meg még újságba valahogy , ki kell nyomozni hogyan .... aztán összehozni egy kisfilmet vagy valamit ...ha újságba akkor meg képeket , és egy kis olvasnivalót !
És felhívni a figyelmet arra hogy jön a petárda szezon , és jobban figyeljenek az állataikra... mert a menhelyek befogadó képessége már már igen csak szűkös !
És mots jön a dömping majd :(
Előre reszketek ....
Nos??
Az ivartalanításra is fel kell hívni az emberek figyelmét ! Én arra is gondoltam ... bár én nő nemű lény vagyok .... hogy összefogni , és aki szól hogy itt és itt látott állatot akit csont sovány pl, láncon van , verik ahhoz elmenni , és elkobozni a kutyáját !
Tudom hogy a menhelyek befogadó képessége nem olyan hű de sok , no de akkor is tenni kell valamit !
Nekem van kocsim... én lehetnék a sofőr :)
Méág belegondolni is jó nem ?
Szia!
Konkrétan a Noéra gondoltunk. De sajnos már csak januárban tudjuk elkészíteni, mert nem szeretnénk elkapkodni egyrészt, másrészt sikerült remek csapatot összerakni, szuper fotósokat beszervezni, akik decemberben már nem érnek rá, így a petárda téma már nem lesz aktuális.
Valami más ötlet?
Január első heteiben tartunk ötletbörzét, szóval addig mindent örömmel fogadok:D
(és köszi, hogy Te végre a kérdésre válaszolsz:))
Kedves 12:02-es!!
Nagyon aranyos vagy!:) És ne aggódj, mert ha komolyan gondoltad, amit mondtál, akkor mindenképpen megjegyezlek, és tuti, hogy fog adódni olyan eset, amikor szükségünk lesz a segítségedre!
Még egyszer köszi!
Ui.: Amit írtál, azt természetesen csinálják az állatmenhelyek, mentenek , és koboznak el állatokat, de kevés normális állatmenhely működik, a férőhelyek végesek, kidobott állatból pedig rengeteg van...:(
Az utolsókat mind én írtam :)
Ha lesz még valami akkor megírom :)
10.28-as idiótának:szerencsére nincs gyerekem,nem is akartam soha,így nem lehet rákos sem :).
Te meg biztos cigány vagy,azok kedvelt szófordulata ez."Kultúrátokra"jellemző beírás...
Bár az nagy szám,hogy egyáltalán írni tudsz,nálatok nem is olyan gyakori.
15:01-es !
Most esett le nekem is !
Igazad van , az a rákozódás a cigányok körében divat !
No meg az állatok putriban tartása is , úgy tartják az állatokat ahogy ők is élnek !
Hogy pusztulnának ki mind ahányan vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!