Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ötletek állatvédelmi kampányra?

Ötletek állatvédelmi kampányra?

Figyelt kérdés
Valami olyan kéne, ami üt, mindenki figyelmét megragadja, de nem sablonos.
2009. dec. 15. 22:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Mi a cél? Miket akarsz menteni?
2009. dec. 15. 23:35
 2/25 A kérdező kommentje:
Csak úgy általánosságban szeretném felhívni a figyelmet az állatvédelem fontosságára. Amúgy valószínűleg állatmenhelyet "reklámozna" a projekt.
2009. dec. 15. 23:40
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
először találd ki, hogy konkrétan mit akarsz elérni. ha általánosságban állatvédelmi kampányt akarsz, akkor a reklám is általános lesz, és sz.art sem ér majd.
2009. dec. 16. 01:55
 4/25 anonim ***** válasza:
26%
Inkább az éhező gyerekek érdekében folytass kampányt!Ha ez sikeres,akkor lehetnek az állatok is.!
2009. dec. 16. 07:26
 5/25 anonim ***** válasza:
82%

Álljon meg a menet !

Ez itt az állat kategória , és nem ember!!

Mi itt most az állatokért harcolunk .... !

Az ember tudna védekezni az ellen hogy ne szüljön évente.... minek szülte meg az a gyereket ha nem kellett neki ?? !! De egy állat nem !

Ő nem tud semmit tenni az ellen hogy ne legyen vemhes !

Én is szívesen segíek ebben !

Jah igen : Az adóm 1 % is a Noénak megy , és most utaltam át 20.000.- ot a noénak Karácsonyra !

Csak nem gondolod hogy mindent az embernek semmit az állatnak ??

Mert azt megesszük ... mert őket lehet kínozni , mert ők nem tudnak védekezni, mert belőlük lehet bundát csinálni ?? !!

Nekik nagyobb szükségük van ránk állatszerető emberekre , mint a gyerekeknek!

Te csak nyugotad segíts nekik !

Majd ha az állatok nem lesznek naponta 100-val kidobva , agyon ütve , fel akarsztva akkor igen össze lehet fogni a gyerekekért is ! Kinek az ember kinek az ÁLLAT !

Én többre tartom az állatot mint soksok embert!

2009. dec. 16. 08:09
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Így van!

A gyerekekért szerencsére sokan tesznek.Ha ellenük elkövetnek valamit,kemény büntetést kap az illető.

Az állatoknak meg ma Magyarországon sem joguk(még az életben maradásra sem),sem hivatalos védelmük.

2009. dec. 16. 08:44
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyet értek az utolsó 2 hozzászólóval!

Engem nagyon kinéznek, ha ilyet mondok, de nem értem miért, amikor igazam van!?!

Állatmenhelyet csak akkor "reklámozz", ha tutira nem altat állatokat! Különben semmi értelme. És nemrég volt ilyen a TV-ben. Ennyi.

Valahogy rá kéne világítani arra, hogy minden élet becsülendő, senki sem "több", vagy "kevesebb" a másiknál. Csak az ember túl sokra tartja magát, pedig még egy ilyen vérszomjas állat nincs a Világon!!!

Akit egyszer "uralmunk" alá hajtottunk, őt kötelesek vagyunk őrizni, vigyázni. Nekem ilyesmit tanított még édesanyám, ő igazán eleget tett hitének. Egy kutya is ér annyit mint egy ember. Sőt.

2009. dec. 16. 09:29
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

08:09-es vagyok!

Jó látni hogy vannak még hozzám hasonló emberek :)

Az állat csak állat ...sokak mondják , és az ember mi ??

Még nagyobb állat !

Egy állat ha megharap egy embert, gyereket, mindegy azt azonnal lelövik sok helyen , arra sem méltatják őket hogy elaltassák .... vagy karantén , de szinte tuti hogy a szivárványhídon átmennek !

Bezzeg egy ember ,az megölheti , kínozhatja , láncra teheti az állatot , és semmit nem kap érte !

Ez akkor hogyan is van ??

Inkább az emberek azon részét kéne írtani , amelyik képes egy szegény ártatlan állatot bántani !

Mert az állatokat el lehet altatni ..... de az olyan embereket akik gyilkoltak , loptak , csaltak... stb ők kapnak 1-2 év börtönt aztán heppy minden tovább , de nekik nincsen még egy esély , ha altatás van altatnak !

Ezen kellene elgondolkodni.... MAGYAR ORSZÁG !!!

Embereket támogassunk akiknek a feléből ugyan ilyen patkány lesz mint azok akik egy érző lényt bántani tudnak !!??

Egyetlen ember sem fogok támogatni , amíg nem látom azt hogy az állatoknak jobb sorsa nem lesz , én így fogom fel ! Az én szemem előtt pusztulhat az ember , de én akkor is az állaton segítek .... mert bizony ha az ember éhes , akkor elmegy lopni , no de az állat ?? besétál a Tescoba és azt mondta kérek 1/2 kg kenyeret, meg 20 dkg Sopronit ?? Ezt ők nem tudják megtenni , de még kérdegetni sem tudnak ... hogy legalább a nap kis ételjük meglegyen ! Mint ahogy a csövesek csinálják !!!

XXI. század !!

2009. dec. 16. 09:43
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

:) Sztem tesók vagyunk. Már csak a felfogás miatt!

Sajnos "civilizált" Világunkból kimaradnak az állatok. Pedig joguk van a teljes élethez. Én bebiztosítottam kicsikémet, ha valami történne velem, jó kézben szeretném tudni. Nem állok jót magamért, ha látok egy sz.rházit kínozni egy ártatlant...

Engem nem hat meg holmi "szentírás", mert az ember messze van a szenttől.

Hozzáfűzném: vegetáriánus vagyok, hamarabb eszem embert, mint állatot. Bár nem hiszem, hogy lenne hozzá gyomrom...

Másrészt a sokéves fák? Építsünk ide egy shopping-centert!!! puffneki. Minekoda!!! Néha fizikai fájdalom embernek lenni.

Nincs ellenünk megfelelő természeti csapás, mert ma már qrvára meg tudjuk védeni magunkat... :P Viszont vannak háborúk. Bízom abban, hogy hamarabb kipusztul az emberiség, mint ahogy a Földet pusztítjuk. Ennyi.

2009. dec. 16. 09:55
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

kívánom, hogy az összes nagy állatbarát veszítse el az állását és legyen rákos a gyereke.

akkor majd talán belegondolnak, hogy nem 2 rühes dögöt kellett volna pedigreevel etetni.

2009. dec. 16. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!