Mert nyolc karja van, és nyolc hónalja, és nincs dezodorja... ;)
Komolyabban: Az ember ösztönösen fél attól amit nem ismer, vagy amit nem lát, vagy ami képes elrejtőzni előle. Egy olyan apró ragadozó, ami a mérgével öl, és képes apró résekben eltünni, ráadásul nyolclábú testfelépítésével teljesen humanoid-idegen, nos egy ilyen állat ösztönösen félelmet kelt.
Persze aki jobban megismeri ezeket az állatokat, talán még meg is kedvelheti őket. (én biztos nem :P)
2009. dec. 7. 22:43
3/16 anonim válasza:
Én rettegek a pókoktól.
Talán főleg azért, mert félek, hogy megcsíp. Tudom, hogy itt Magyarországon nem futkoznak mérges pókok, amik halálosat csípnek, de léteznek ilyen pókok, és szerintem az összes létező pókra kivetítem ezt, ezért rettegek tőlük, még a legkisebbtől is.
Meg nem is valami szépek szegények.
De amúgy tényleg nem tudtok valamit, ami segítene enyhíteni ezt a szőrnyű félelmet?
Még ha egy könyvben látok egy pókot, akkor is beijedek, és elmenekülök a könyvtől. :S
2009. dec. 7. 22:44
4/16 anonim válasza:
Nem félelmetes
2009. dec. 7. 22:51
5/16 anonim válasza:
A nem félelmetesseknek..,nem arra a kispókokra kell gondolni ami a budi sarkában van,hanem pl. ilyenre: [link] Összesz@rnátok magatokat!:D Én se csipázom amúgy a pókokat,de nem bántom őket amig ők se bántanak engem...
2009. dec. 7. 23:00
6/16 anonim válasza:
nekem mondod?most is kimentem pisilni erre meg egy nagy kaszás pók közeledik felém a kádszélén...gondolhatod milyen gyors volt a sugár, és közben imádkoztam legalább hogy ne felém jöjjön.
2009. dec. 7. 23:08
7/16 anonim válasza:
Én nem tudom miért félek tőlük. Biztos hogy nem attól félek hogy megcsíp... nem tudom mitől félek. Nem is félelmetesek mégis félek annyira hogy még lecsapni sem merem őket lol :S
2009. dec. 7. 23:14
8/16 anonim válasza:
a sok nyunyus lába
2009. dec. 7. 23:21
9/16 anonim válasza:
Én nem a pókoktól félek, hanem a csótánytól, poloskától meg a többi ízeltlábú élősködőtől!!! Brrr... Undorodom tőlük, és attól a gondolattól, hogy hozzámérhetnek kiráz a hideg! A pókot ezért is szeretem, mert ő a saját maga ura, egy büszke vadász. Nem egy sunyi élősködő! Én megadom neki a tiszteletet és nem bántom, hanem szépen kirakom a szabadba. Lehet csíp vagy harap, nem tudom, de biztos nem direkt. Ugyanúgy minta darázs. Csípett már meg nem egyszer, de szegényke csak reflexből csinálta, veszélyben érezte magát. Szóval én félelmetesnek tartom a pókot, mert egy kis gondolkodó gyilkológép, de nem félek tőle, mert nem én vagyok a kiszemelt zsákmánya :-))
2009. dec. 7. 23:24
10/16 anonim válasza:
ma 23:14 én dettó. Én se tudom miért félek tőlük, eddig nem is féltem, hogy megmar, de most hogy olvasom... XD :D nem is tudtam, hogy tud különösebben marni, csípni :DDDD
Én is egyszerűen ledermedek és nem tudom lecsapni meg olyan nagyok vannak itt, nem tudom hogy közelítsek felé. Volt már, hogy le akartam ütni egy 20forintos nagyságú fekete vastaglábú pókot erre valahogy kibújt a zsebkendő alól és a kezemhez ért. Hát hozzám majdnem mentőt kellett hívni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!