Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon ritkán előfordul olyan...

Nagyon ritkán előfordul olyan hogy amikor alszom azaz olyan félálomban vagyok akkor nagyon hangosan hallok a fejemben vmilyen hangot ami olykor félelmetes és nagyon zavaró mert elég hangos?!

Figyelt kérdés

így próbálom magamat felkelteni, majd újra visszaalszom, utána megint hallom, felkeltem magamat. Stb?!

ez miért van?bár rossz rublikába írtam a mondatomat de remélem így is kiigazodtok,Amúgy teljesen okés minden velem,nem avgyok klinikai eset:) csak nem értem ezeket a hangokat.

2011. nov. 10. 22:33
1 2
 1/12 wartburg353s ***** válasza:
Milyen hangot hallasz? Mert ha erős zúgás, ami néha lüktet, akkor valószínűleg zúg a füled, ami vérnyomásproblémára utalhat. kiskoromban nekem is volt ilyen, és azt hittem, a szellemek.
2011. nov. 10. 22:51
 2/12 A kérdező kommentje:
nem zúgás hanem inkább beszéd ,fogalmam sincs hogy mit mond a "fejem ",de lehet hogy a magas vérnyomás miatt van.AMúgy ez mostanában nem fordult elő.
2011. nov. 10. 23:06
 3/12 Virág6 ***** válasza:
Nem vagy ideges tipus?Ha én idegeskedek,és még el is vagyok fáradva,akkor nekem is szokott lenni.Nappal is előfordúl?
2011. nov. 10. 23:20
 4/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok ideges típus,de nappal ilyen sose volt még.
2011. nov. 10. 23:26
 5/12 Virág6 ***** válasza:
Ha nem volt nappal,akkor a fáradság jele.
2011. nov. 11. 00:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen többször..olyan is volt már hogy azt halottam fél álomban hogy a nevemet mondták, vagy csak hangokat de nőit, nagyon furcsa nem tudom mitől lehetett
2011. nov. 11. 00:20
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell tőle megijedni és ne hidd el, hogy a fáradság jele, meg ehhez hasonló baromságokat.

Ez az az állapot, amikor még nem vagy mélyálomban, de nem is vagy ébren és ez az az állapot, mikor másik dimenzióbeli lények tudnak kommunikálni az emberrel!

Keress rá a google-ban!

2011. nov. 11. 08:24
 8/12 Virág6 ***** válasza:
Jesszus!Biztos ufó:)
2011. nov. 11. 09:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Köze sincs más dimenzióbók jött idegeneknek. Ez a hipnagóg hallucináció, normális dolog, nem kell berezelni.
2011. nov. 11. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez velem is előfordult néha!

Rákerestem erre a hipnagóg hallucinációra, de azt írja, hogy közvetlen elalvás előtt...

Én pedig, pont, hogy az éjszaka közepén ébredek fel. Elviselhetetlenül hangosnak hallom a zajt, és mikor magamhoz térek, szinte fáj a csend... (Nekem rémálmom is volt mellé, de inkább el se mesélem, mert azt hiszitek begolyóztam :D )

Na jó, ez olyan 4x volt egész életemben, de tudom miről beszélsz! :)

2011. nov. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!