Nagyon ritkán előfordul olyan hogy amikor alszom azaz olyan félálomban vagyok akkor nagyon hangosan hallok a fejemben vmilyen hangot ami olykor félelmetes és nagyon zavaró mert elég hangos?!
így próbálom magamat felkelteni, majd újra visszaalszom, utána megint hallom, felkeltem magamat. Stb?!
ez miért van?bár rossz rublikába írtam a mondatomat de remélem így is kiigazodtok,Amúgy teljesen okés minden velem,nem avgyok klinikai eset:) csak nem értem ezeket a hangokat.
Nem kell tőle megijedni és ne hidd el, hogy a fáradság jele, meg ehhez hasonló baromságokat.
Ez az az állapot, amikor még nem vagy mélyálomban, de nem is vagy ébren és ez az az állapot, mikor másik dimenzióbeli lények tudnak kommunikálni az emberrel!
Keress rá a google-ban!
Ez velem is előfordult néha!
Rákerestem erre a hipnagóg hallucinációra, de azt írja, hogy közvetlen elalvás előtt...
Én pedig, pont, hogy az éjszaka közepén ébredek fel. Elviselhetetlenül hangosnak hallom a zajt, és mikor magamhoz térek, szinte fáj a csend... (Nekem rémálmom is volt mellé, de inkább el se mesélem, mert azt hiszitek begolyóztam :D )
Na jó, ez olyan 4x volt egész életemben, de tudom miről beszélsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!