Két hörcsögöm összeverekedett? . /lent/
Figyelt kérdés
Ezen a héten hétfőn a két fiú hörcsögöm összeverekedett, és azóta az egyikük szeme fölött egy sötétbarna púp lett ami kb. majdnem fél cm magas. Mi lehet ez?2013. nov. 22. 21:10
3/8 anonim válasza:
Miért tartasz két hörcsögöt egy ketrecben? Ki is nyírhatták volna egymást. Vedd őket külön, és figyeld a sérültet. Ha nem javul orvos.
4/8 anonim válasza:
Tisztelt 3-ik. Gondoltam, hogy ez a kérdés is fel fog merülni, melyre a válaszom a következő: 1. állataim, nem néztem utána, hogy külön kell őket rakni+ az álllatkereskedésben is együtt voltak még egy fiúval szóval 3-an, illetve a kereskedésben a hölgy sem figyelmeztetett, hogy külön kell tartani a tesókat. Egyébként tegnap óta mintha picit nagyobb lett volna a dudor, lehet, hogy el viszem állatorvoshoz. Mindenkinek ment a zöld kéz, és mindenki válaszát köszönöm, szép estét!
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az előző is én voltam, csak rossz fiókomba léptem és nem figyeltem. Az értékelést megkaptátok! Szép estét!
2013. nov. 24. 01:13
6/8 anonim válasza:
Írd majd meg, mi volt a dokinál. Voltak nekünk is deguink, néha ők is verekedtek, szerencsére nagyobb baj nem lett belőle soha.
Lehet, hogy ahogy megütötte neki a másik, lett ott egy vérhólyag, vagy az ütés helyén egy seb, ami gennyesedik, mindenképpen jó, hogy elviszed orvoshoz szegényt.
7/8 anonim válasza:
Állatkereskedésből nem veszünk állatot! Ott egy helyen tartanak fiút lányt, anyát, gyerekét. Minden eladó, tehát nem fog figyelmeztetni, hogy ne tartsd egybe őket. Ha állatot veszek előtte tájékozódok....
8/8 A kérdező kommentje:
Végül nem vittem dokihoz, egy ismerősöm aki valamit ért is az állatokhoz azt mondta majd elmúlik és el is múlt már nincs ott semmi. Csak a seb. Köszönömszépen a válaszokat, ment a zöld kéz, szép estét!
2013. nov. 26. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!