A párommal tervezzük hogy elmegyünk 3hétre kettesben, van egy hörcsögöm, túlélné 3hétig? Hány nap alatt halna éhen? Mennyit bírna ki? mennyi kaját rakjak neki?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 12:17
1/8 anonim válasza:
szülő? barát? barátnő? nincs aki vigyázna rá?
2/8 A kérdező kommentje:
nincs:( max mennyi ideig hagyhatom egyedül?
2012. nov. 29. 12:30
4/8 anonim válasza:
Nem bírja ki 3 hétig friss víz,étel,takarítás,és ami a legfontosabb törődés nélkül.Kell,hogy legyen valaki,rokon,ismerős,szomszéd,aki eteti,takarítja.Esetleg a kisállat kereskedésben megkérdezheted vállalnák-e,vagy kereshetsz neki panziót is,de egyedül ne hagyd semmiképp.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ma megkérdezem akkor az állatkereskedésben hogy menyiért vállalnák el!:)
2012. nov. 29. 12:56
6/8 anonim válasza:
Ennyi ideig semmiképp. 2 nap, nagyon maximum 3 nap. Én is hagytam magára hörcsögöt 1-2 napra, de annál többre sohasem (még egyetemista koromban néha, mikor hazautaztam hétvégére, de ha ennél több időre mentem, mindig hazavittem magammal). Ennyire előre lehetetlen neki kaját adni, nem beszélve a vízről, meg arról, hogy senki nem szól hozzá, nem veszi ki 3 hétig. Teljesen elvadulhat. Olyan kis okos, érdeklődő állatka, nem jó neki egyedül még pár napig sem, nemhogy 3 hétig. Mi van, ha pont akkor lesz beteg, beszorul valahová, stb. Valaki írta itt az állatkereskedést, magamtól nekem se jutott volna eszembe, de nem rossz ötlet, ha senki nincs akire rá tudnád bízni.
7/8 anonim válasza:
dehogy bírná ki három hétig..Maximum 5 napig ha feltankolod őt sok kajával(Zöldségekkel),friss vizzel,és ki is kell jól pucolnod a ketrecét!de neki már 1 hét is túl sok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!