Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van? Kettesben...

Most akkor mi van? Kettesben lehet őket hagyni vagy külön?

Figyelt kérdés

Adott egy kb 2,5 éves hím (ivartalanított) foxikeverék és egy 4 hetes kiscica.1. nap a cica fúj a kutya érdeklődne.2. nap a cica bújik, de van amikor piciket fúj játékból,a kutya is bújik nyalogatja a cicát, de a cica elkezd kocogni mejd utána kap a kutya.megijedtem, igy gyorsan felvettem a cicát...nem tom h harapni akarta vagy csak játszani :S

most akkor mi van?

miért nyalja a kutya?

kettesben lehet őket hagyni?(most nincsenek együtt)

NEM ÉRTEM!!HELP!!

THX!!!

2011. jún. 22. 23:26
 1/4 A kérdező kommentje:
1,5 éves a kutya
2011. jún. 22. 23:28
 2/4 Becci97 válasza:
Szerintem ne engedd őket egymáshoz túl közel, nem kell őket elzárni, de amíg a cica nem nő fel eléggé, tehát amíg nem tudja magát megvédeni, addig ne legyenek túl szoros kapcsolatban. És nagyon fontos hogy NE hagyd felügyeletlenül őket együtt......És ha a cica elszalad...akkor ne engedd hogy a kutya is utána szaladjon, meg megvadulhat. Az hogy megnyalja egy ismerkedési forma is lehet.
2011. jún. 23. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
a foxi vadászkutya, a kiscicára is begerjedhet, és megtámadhatja. vagy nem tudom milyen természetű kutya, lehet a kölykének tekinti. nemtudom. flügyelettel ismerkedhetnek, ajánlom, hogy a kutyus pórázon legyen, hogy a cica teret kapjon, és el tudjon menni ha kell. 4 hetes cica nagyon sérülékeny, remélem anyukája is van. nekem 8hetes a kiscicu, és még bizony gyámoltalan. egyébként tegnap ismerkedtettem össze a labradorommal,aki mellesleg utálja a cicákat. a cica ugy fújt rá, hogy nemigaz.
2011. jún. 25. 07:47
 4/4 A kérdező kommentje:
az anyukája nincs a cicával, tekintheti a kölykének ha egyszer kan kutya??egybk még mindig csak nyalja a cica meg nem is fúj...
2011. jún. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!