Figyelmen kívül bírnád hagyni ezt a videót?
http://www.youtube.com/watch?v=GWUZDwYlbg8&feature=related
Nézd meg. Én ma láttam, és teljesen sokkolt. Az első reakcióm az volt, hogy sírni kezdtem, a második pedig, hogy elhatároztam, hogy megpróbálok segíteni. Tudom, hogy egyedül nem váltom meg a világot persze, de nincs is arról szó, hogy egyedül... Nézd meg te is, csak kíváncsi lennék a véleményekre. És oké, hogy az állatok is esznek húst, de ez a két dolog messze nem ugyanaz!
utolsóó
minden ember hozzájárul ehhez aki vesz húst. :( csak nem akarják tudomásul venni!!
én mióta láttam a földlakókat, azóta nem eszek.a család igen, de nem éérdekel:)
Hát ez szerintem még semmi.. én végignéztem, kiskorom óta imádom az állatokat, de sajna láttam már sokkal durvább vidit is.
Ez amúgy a vegetarianizmusra szólít fel..
De szerintem minden szervezetnek szüksége van ezekre a tápanyagokra, és nem szabad vegának lenni.
Mindössze a bánásmódon kéne változtatni. És nem így legyilkolni az állatokat, ilyen kegyetlen módon..
na egyébként azt még hozzátenném hogy lehet pótolni ezeket a bizonyos tápanyagokat.
de én egyszerüen nem birom megenni. pl ránézek mamám csirkéjére, elképzelem ahogy beleharapok úgy hogy ő egy grillcsirke. undorító. olyan mint ha az anyám csontját szopogatnám. fúújj.
na írok még egyet, bocsi, de ezt nem hagyom ki.
ennél durvábbat nem láttam. benne van midnen. kóbor állatok-húsipar-szőrmeipar-szórakoztatás (mert ugye fogalmunk sincs h azok az elefántok min mentek keresztül a cirkuszi elöadás elött..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!