Most akkor vegyem figyelmen kívül (hőméréssel kapcsolatos)?
Elkezdtem a hőmérőzést, durván egy hete. Reggel 7:30-kor szoktam mérni. A mért hőim: 36°C, 35,85°C (a cilus.hu-n erre a napra számította a pé-t), 36,08°C, 36,43°C és 36,50°C.
Még mindig az ágyban feküdtem, takaró alatt és meg sem moccanva, csináltam még egy mérést! Ezt kb. 2 óra elteltével csináltam, ami 36,77°C lett.
Tudom, hogy az ébredési hő számít, de ezt most hagyjam figyelmen kívül?
Nem értek hozzá, akármennyire olvasom el, hogyan kell csinálni....
Átlag 34 napos ciklusom van, a pé-m 29-én volt. előtte 2 nappal barnás színű folyás (másnapra már el is múlt 29-30-31-én szúrkákat is éreztem).
A másik kérdésem még az lenne, hogy jól értelmeztem-e az ott látható (ebből a kevés adatból), hogy most volt akkor az ovuláció?
Azért mutatom a görbémet, már amennyi látszik belőle.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát jobb lett volna, ha elejétől méred, de valószínűleg (ebből a minimális adatból) hogy 29-én volt peteérésed.
Hőmérőzésnél csak az ébredési hő számít, az is csak kb azonos időben (fél óra plusz mínusz). Két óra már sok, azt ne vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!