Milyen állatot ajánlanátok?
Én magam nagyon szeretem az állatokat,van egy kutyusom és már egy cicám is.A világ 80%-a utálja a békákat,de én pont ellenkezőleg: nagyon szeretem a békákat,erdei és varangyos fajták előnyben.Régebben volt egy kisbékám,de sajnos nem bírta évekig nálam.Egy viszonylag nagy akváriumban volt,tücsköt evett és volt vize is.Sokszor vittem egy kismedencébe úszni is.De csak 2 és fél évig élt nálam.Nagy szívfájdalom volt ez nekem.Azóta a kertünkben nyugszik,van sírja is.:(Most úgy gondoltam hogy megemésztettem egy idő után és egy rendes állatot szeretnék.Gekkó és teknős is eszembe jutott de ezek inkább még csak b tervek lennének.
Pókok nem,halakat nem utálom de inkább nem,rágcsálók se...Mit ajálanátok?Egy olyan állat lenne az ideális ami közepes-jó körülmények közt eléldegél sokáig.
Nah de jó...Megint kifogtam egyet...
Azt egy szóval sem mondtam hogy a kutya meg a macska nem rendes állat.Nagyon szeretem a kutyusomat,a macskám meg úgy van hogy befogadtuk!Itt volt az udvaron szinte észnél se volt.Gondoskodtunk róla és már egézséges.Mindegy,törlöm a kérdést.Elegem van hogy sehol nem lehet semmit megkérdezni se...Legyél boldog magadnak hogy beszólhattál
Kínai tűzhasú gőték, japán tűzhasú gőték, alpesi gőték, talpas gőték, törpe márványos gőték, lapátfarkú gőték, tarajos gőték, bordás gőték, márványos gőték elterjedtek hobbiállatként tartva.
De jöhet béka is, vízi békák közül például az agavarangy, a karmosbéka vagy akár törpe karmosbéka is létezik fogságban való tartásra.
Szárazföldi élőlény például szakállas agáma vagy leopárdgekkó is számításba jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!