Milyen állatot ajánlanátok?
Szeretnék egy állatkát, ami csak az enyém, de a szüleim nem nagyon engednek akármit. :(
Kutyát szeretnék, de nem engedik, mert már van. Tehát szerintem valami kisállat lenne jó, de nem tudom, hogy mi. Hörit nem akarok, sem pedig tengerimalacot. Valamit tudnátok ajánlani?
Én a patkányt ajánlanám. Tudom, hogy rossz a híre (a hobbipatkányé alaptalanul) és talán kicsit nehezebb rábeszélni a szüleidet, hogy vegyenek egyet, de szerintem nagyon is megéri. A patkány intelligens, tanítható, ragaszkodó állat, ráadásul szobatiszta. Viheted sétálni is, akár a válladon, akár pórázzal. Persze ehhez előbb szoktatni kell a pórázhoz. Szerintem a patkány ilyen szempontból eléggé hasonlít a kutyához. :)
Agility: http://www.youtube.com/watch?v=rxs1cPMaGVk&feature=related
Ráadásul ha van egy jó ketreced, akkor nem is olyan drága jószág, 1-2 ezer Ft. Itt egy jó tenyésztő: [link]
És rengeteg szín és minta közül lehet válogatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!